Drukkerij Calff & Meischke

Natasja van Walstijn

Drukkerij Ando Calff & Meischke is gespecialiseerd in het drukken van kunst- en fotoboeken en dat resulteert in een portfolio met klanten als van Gogh Museum, Rijksmuseum, Hotel Costes - Parijs, Empty Quarter Gallerie - Dubai, Van Zoetendaal Publicaties - Amsterdam en Bill Brandt Institute - Londen

USP

Het streven om steeds de beste techniek en meest geavanceerde apparatuur in huis te halen, plus de bereidheid om bij het maken van drukwerk altijd een extra inspanning te leveren en zo de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken, dat zijn de kenmerken van Calff & Meischke in Amsterdam.

Personeel

Producten/Diensten

Behalve het drukken van kunst- en fotoboeken kunnen ook opdrachtgevers zonder grafische kennis is het mogelijk diverse soorten huisstijlmaterialen als visitekaartjes, (nieuws)brieven en productsheets online aan te maken en te bestellen. Gebruikers kunnen via een template eigen teksten en afbeeldingen verwerken en meteen een druk- of printklare PDF genereren.


Toekomst gericht bezig zijn, innoveren, het zijn termen die ons in de grafische industrie bezig houden. Ook drukkerij Calff & Meischke is volop in beweging.

De Calff app is al enige tijd in de App Store te vinden.

De App, die je niet alleen wilt hebben, maar ook gaat gebruiken. Nooit meer zonder drukker, want met de Calff app zit 'ie in je zak. Een service die gratis te downloaden is en waarmee we samen, sterker de toekomst in gaan.

Concurrentieanalyse

  • Robstolk
  • Slinger
  • Inther Litho

Social Media

Twitter: @calffenmeischke

https://mobile.twitter.com/calffenmeischke


Facebook: Drukkerij Calff & Meischke

https://www.facebook.com/calffenmeischke


Pinterest: Drukkerij Calff & Meischke

http://www.pinterest.com/calffenmeischke/


Blogspot: Drukkerij Calff & Meischke

http://calffenmeischke.blogspot.nl


Google Plus: Drukkerij Calff & Meischke

https://plus.google.com/app/basic/103738715822034556013?source=appredir