Cambridge Examinations

YLE, KET, PET, FCE, CAE, *CPE

Au inceput inscrierile in grupele de pregatire pentru examenele Cambridge.

Temeinic. Atent. Perseverent.

O data sau de doua ori pe saptamana, in sedinte de 1.5 sau 2 ore, in functie de intensitatea cu care doriti sa ii pregatim pe copiii ori adolescentii dumneavoastra pentru aceste examene.


Test de evaluare la inceputul cursului, text-examen la sfarsit.


Recomandam un curs de minimum sase luni, functie de data inceperii, de frecventa sedintelor si de datele de examen stabilite de Cambridge University, ESOL Examinations. Pentru mai multe informatii despre datele de examen va recomandam sa consultati British Council, Romania.


* CPE - Certificate of Proficiency in English - este cel mai avansat si mai complex dintre atestatele Cambridge. Celor interesati le recomandam sa ii acorde un timp generos de pregatire si o atentie speciala.Ce sunt examenele de atestare Cambridge si de ce sunt recomandate ?

Examenele Cambridge sunt o cale de testa cunostintele celor care invata limba engleza. Exista mai multe trepte de examinare in functie de varsta si de cunostintele copiilor ori tinerilor. Aceste trepte nu sunt obligatorii a fi parcurse consecutiv. Noi recomandam insa alegerea inteleapta si nepripita a nivelului la care doriti participarea copilului dumneavoastra.


Cele 8 nivele de atestare Cambridge sunt : Young Learners English (YLE), pentru copii cu incepere de la 7 ani si cu 3 trepte diferite de dificultate : Starters, Movers si Flyers. Apoi, functie de varsta si abilitate, urmeaza Key English Test (KET) si Preliminary English Test (PET) urmate de First Certificate In English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) si Certificate of Proficiency in English (CPE).


Daca doriti o examinare obiectiva, serioasa si atestata a nivelului de cunoastere a limbii engleze pentru copilul dumneavoastra, puteti opta pentru unul sau mai multe din examenele propuse de Universitatea Cambridge. Puteti opta deasemenea sa va testati copilul periodic, progresiv, pe masura ce acesta avanseaza in studiul limbii engleze. Atestatele Cambridge se bucura de o excelenta reputatie si au recunoastere internationala.


Nici unul din examenele Cambridge nu este simplu in felul sau si fiecare vine cu un set de exigente din punct de vedere al cunostintelor si al tehnicilor de examen cu care candidatii trebuie sa fie bine familiarizati pentru a putea obtine un calificativ bun. De aceea se recomanda cursuri de pregatire a acestor examene, unde se lucreaza pe materia de examen, cu materiale special concepute pentru fiecare etapa in parte si folosind tehnici cerute de fiecare nivel.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati !

* images from freedigitalphotos.net and pixelperfectdigital