Owls - Buho

( I am doing barn owls)

Facts- Datos or Hechos

English-

1.Barn owls are endangered.

Las lechuzas están en peligro.


2.Not found in Antarctica.

No se ha encontrado en la Antártida.


3.Avoid cold winters.

Evite los inviernos fríos.


4.They sometimes eat moths.

A veces se comen las polillas.


5.They are also called Tyto alba

También se les llama Tyto alba

Information - información

English-

In England they can nest in trees.

En Inglaterra se pueden anidar en los árboles.


They make a small hollow not nest.

Ellos hacen un pequeño hueco no nido.


They don't hoot.

No puntazo.


Babies will fly when they are 50-55 days old.

Los bebés se vuelan cuando tienen 50-55 días de edad.


Their diet is mice.

Su dieta es ratones.

Web site credits

"All About Birds." Barn Owl, Identification,. N.p., n.d. Web. 17 Feb. 2014
Big image

More Facts

English-

A group is called a parliament.

Un grupo se llama un parlamento.


They have a heart shaped face.

Tienen una cara en forma de corazón.


In french this is what they are called chouette effraie

En francés esta lo que están llamados effraie chouette.


Their chest is white.

Su pecho es de color blanco.

Big image
Big image