הסלון העברי

Börjar den 4 april kl. 17.30

Att prata hebreiska i en avslappnad miljö

På måndagskvällar under vårterminen träffas vi som har förkunskaper i hebreiska och talar hebreiska i en avslappnad miljö. Vi kommer att öva på våra konversations- och presentationsförmågor samt utveckla vår argumentation och resonemang på hebreiska liksom utöka ordförrådet med ord du kan använda på semestern eller i olika vardagssituationer. Kursen utgår från kursdeltagarnas intresseområden samt deras tidigare kunskap.


Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst hebreiska A2 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper i hebreiska. Du kan redan förstå fraser som rör personliga förhållanden, föra korta samtal och på ett enkelt sätt beskriva dig själv, din familj och ditt arbete.


Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i hebreiska på nivå B1 enligt den Europeiska referensramen för språk. När du har uppnått nivå B1 kan du oförberedd delta i vardagliga samtal på hebreiska, länka ihop fraser och förklara dina åsikter.

På måndagar pratar vi hebreiska!

Vänligen bekräfta ditt deltagande med ett mejl till aisstockholm@gmail.com

Sista anmälningsdag är 27 mars.

Kursstart 4 april kl.17.30

Vänligen bekräfta ditt deltagande med ett mejl till aisstockholm@gmail.com

Den här kursen är ett unikt tillfälle att lära sig språket i sitt sammanhang. Vi uppmärksammar judiska högtider samtidigt som vi lär oss relevanta uttryck och utökar vårt ordförråd.

Kursledare: Idit Margulis, kvalificerad lärare i hebreiska som andra språk, med bred pedagogisk erfarenhet, som även undervisar hebreiska på avancerad nivå.