OTVOREN KONKURS ZA POSAO!

Ako tražite posao na pravom ste mestu!

USPORITE!!!

Ako tražite posao na pravom ste mestu. Ja sam saradnik američke kompanije, čije je sedište u Linkolnu, Nebraska. Kompanija postoji od 1998. godine i već punih 17 godina posluje sa dobitkom. Naša kompanija se bavi isključivo internet marketingom. Ako negde postoji legalna kompanija onda je to Strong International Future.Pozivam Vas da pokušate i osnujete sopstveni privatni posao na internetu. A ja kao Vaš sponzor ću Vas naučiti kako da internet radi za Vas. u našoj kompaniji mogu raditi i penzioneri, i mlade mame kume, strine, studenti, kao i svi ostali koji svakodnevno koriste internet, imaju osnovno znanje rada na računaru. Engleski Vam nije neophodan, sve je prevedeno na naš jezik. Takođe imamo grupe za podršku u kojima nikada nećete biti prepušteni samom sebi.


KAKO VAM SE ISPLAĆUJE ZARADA?
Sve zarade za prethodni mesec obračunavaju se i isplaćuju 10-tog u mesecu. Isplata je na američku Payoneer Mastercard karticu. Kada Vam se prvi put sakupi 20 $ za isplatu, što ako ste i malo vredni treba da bude već narednog meseca, dobijate ovu karticu na Vašu kućnu adresu. Payoneer servis radi u preko 210 zemalja. Novac sa kartice podižete u lokalnoj valuti na bilo kom bankomatu, a možete plaćati u prodavnicama, pumpama, kioscima, kafićima.

REGISTRUJ SE BESPLATNO

NAKON REGISTRACIJE OBAVEZNO PROVERITE E-mail. Poslaću Vam poruku kako da stupimo u kontakt.

Moja WEB PRODAVNICA- Ovo možete i VI

Prodaja na Tripleclicksu je prodaja bez troškova i bez rizika!

Postavljanje proizvoda i usluga na TripleClicks je potpuno besplatno.

Postavljanjem Vaših artikala na Tripleclicks-u učinićete ih dostupnim, milionima kupaca širom svijeta.Tripleclicks ima do sada registrovanih preko 1,7 miliona kupaca iz preko 200 zemalja.

Pored toga, Više od 500,000 SFI saradnika radi na promociji sajta Tripleclicks i proizvoda/usluga sa njega i na taj način rade promociju i vaših proizvoda. Vaša registracija online prodavnice je jednostavna, bez papirologije,administracje, čekanja...

O Meni

Ja sam Jelena Ćirić, po struci mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje.Nakon zaposlenja u poznatoj banci , u struci, mislila sam da su ispunjeni moji snovi.

Tražeći dodatnu zaradu i još jedan posao upoznajem se sa Internet Marketingom. Ubrzo počinjem sve više da se interesujem jer pored načina života tu se isticala i neograničena mogućnost zarade.

Sve je bilo baš onako kako sam želela, nedostajao je samo uspeh. Uz mnogo volje i upornosti dolazi i prva zarada.

I eto...

Danas sam Tim Lider u ozbiljnoj i sigurnoj firmi (Strong Future International).

Punih 12 meseci i znam da ovaj put nisam pogrešila.

pozivam Vas da se PRIJAVITE BESPLATNO, ja ću Vam objasniti i pomoći kako da iz topline svoga doma zaradite još jednu platu. Pronađite me na Facebooku i rado ću Vam pomoći i usmeriti na pravi put.