TURISM

CAZARE pentru Calatori impatimiti

Secrete despre Cazarea la Hotel

Sunt lucruri pe care probabil nu le stiai, dar care cu siguranta te vor ajuta sa economisesti o gramada de bani daca vei pleca in concediu. Multe dintre ele te vor ajuta sa te descurci mai ok atunci cand te cazezi la hotel. Pe www.sinaia-hotels.info am gasit o multime de oferte de cazare foarte avantajoase.


1. Cum faci rezervarea

Daca vei suna la numarul disponibil pe site-ul unde faci booking cel mai probabil vei fi directionat catre biroul central care iti va oferi tarife de cazare prestabilite. In schimb, daca sunati direct la hotel, puteti negocia.


2. Hotelurile pot plati un anumit comision

Care poate ajunge chiar si la 30% catre site-urile de booking. Asa ca ofera-mi mie o reducere de 20% din pretul unei nopti de cazare si voi plati mai putin, insa si hotelul va iesi castigat.


3. Hotelurile independente

este mult mai probabil sa va ofere un discount. Unel lanturi hoteliere sunt reticente atunci cand trebuie sa ofere un discount.


4. Daca ajungi la ora 11 a.m. si camera ta nu este gata decat la ora 2 p.m nu fii suparat.

Camerista nu are 5 viteze si cu siguranta nu ti-ai dori ca ea sa se grabeasca atunci cand face curatenie.


5. Nu cere receptionerului un upgrade la camera atunci cand alti clienti se afla la o aruncatura de bat. Vrei o camera mai spatioasa fara sa platesti in plus? Cere una pe colt sau una pentru persoane cu dizabilitati.


6. Unele agentii primesc bani in plus pentru a te trimite in capcane turistice. Daca vrei o recomandare mai bine intrebi receptionerul.


7. Uneori managerul hotelului il pune pe receptioner sa minta, ca atunci cand liftul nu functioneaza si acesta iti va spune ca cineva vine imediat sa il repare. Probabil ca liftul nu va fi reparat pana luni deoarece managerul nu doreste sa plateasca reparatorului tarif de weekend.


8. Nu suna intre ora 9 a.m. si 1 p.m. cu o cerere speciala. Sansele sa existe o coada lunga de oaspeti care astepta sa isi dea check-out sau sa se cazeze sunt destul de ridicate si cel mai probabil receptionerul va incerca sa scape rapid de tine.


9. Este ok sa iei ca suvenir sapunul, samponul si lotiunea. Din acest motiv punem logo-ul hotelului pe ele. Dar pernele, cearsafurile de pat si fierul de calcat? Cu siguranta te vom taxa pentru ele.


10. Fa liniste. Chiar si cele mai renumite hoteluri nu sunt complet antifonate si te poti trezi cu agentul de paza la usa pentru a-ti atrage atentia, daca cineva se plange la receptie.


11. Este mult mai simplu sa scot de pe factura serviciul Wifi, decat sa il scot in avans.

Big image