The ultimate LYNX history

Locatie, paklijst, Pre-lustrum BBQ

Schokkend

In een week waarbij we verbijsterd waren over het nieuws dat Sven daadwerkelijk werkt voor zijn geld, gaan de gesprekken in cafés en op verjaardagen weer voorzichtig over echt belangrijke zaken van het leven, zoals het lustrum! Nog twee-en-een-halve week, hallelujah, dat gaat rap! Daarom vandaag voor iedereen die nog gespreksswisselingssymptomen heeft, of voor iedereen die dit nog even moet verwerken, wat extra info betreffende ons mooie Lustrum

Pre-lustrum BBQ 24 April

De heren sven en stephan wederom SS, organiseren op 24 April een "kom je kleding halen voordat steven het steelt bbq" bij huize onkunde. Super goed idee, laten we er meteen een pre-lustrum borrel van maken, ook voor de batties die er niet bij kunnen zijn!

Datum: 24 April vanaf 17.00

Locatie: Morelstraat 19, huize onkunde Utrecht

*Neem wat contanten mee dan hosselen de heren drank en versnaperingen.

Big image

Vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen

Allereerst vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen, we vliegen op 5 Mei om 6.15 van schiphol naar portugal. De inscheck tijd voor sven zetten we even voor het gemak op 4.15 de uiterlijke incheck voor de rest is 5.15. Dus Wees op tijd en fris & fruitig dan wandelen we lachend met onze goddelijke lichamen de portugeese zon tegemoet!

Locatie

En dan nu de locatie! Het heeft even mogen duren maar dan heb je ook wat! Aanschouw het vrijstaande pornopaleis in Paderne die we in zijn volledigheid afgehuurd hebben. Maximaal rellen dus, de villa schijnt hufterproef te zijn, maar brokken is dokken!

Paklijst

Help wat moet ik mee nemen? Als je niet zoals Maarten alles ter plekke wilt kopen hier wat suggesties:


- LYNX Kleding

- Badkleding

- Zonnebrand

- Slaapkleding

- Verkleedkleding

- Stapkleding

- Camouflage kleding

- Wit laken

- Paspoort

- Ticket

- Sterke drank (Schiphol)

- Reiskoffer (max 23 kg)

- Handtas (max 15 kg)

- Opblaasunit

- Slippers

- Stevige schoenen aka sneakers

- Aanstekers

- (Bad)Handdoek(en)

- Versieringen

- Muziek (evt op telefoon of tablet)

- Koelbox/tas

- Liquide middelen

- Pijnstillers

- Hoed(je)

- Waterpistool

- Telefoonoplader

Portugal here we come!

Laatste dingetjes:

Dagdeel invulling:

Nu de locatie bekend is (eindelijk) kunnen jullie je dagdeel invullingen tot uiterlijk 30 April indienen. Wat willen we zien? Tijd, Plaats, benodigdheden en connectie met historische gebeurtenis op betreffende dag. sturen kan naar: murtsulxnyl@gmail.com


Betalingen: het resterende bedrag kun je over maken op de lustrum rekening NL 62 INGB 0679 7257 25 ten name van L.R. van Rij. Voor de 25ste van april 2015 moeten de betalingen uiterlijk binnen zijn.


We hebben er zin in!!!!