PAU CASALS

PROJECTE DE MÚSICA I VALORS PER INFANTIL I PRIMÀRIA

DISSABTE 9 DE JULIOL DE 2016

Descripció del curs:

Curs pràctic on a partir de la figura del Pau Casals com a músic, es proposaran diferents activitats interdisciplinars per treballar amb els alumnes d’Educació Infantil i d’Educació Primària.


L'objectiu del curs és oferir i compartir amb els mestres diferents propostes per muntar un projecte interdisciplinar a l'escola i, a partir de la música i els valors que envolten a la figura de Pau Casals, oferir diferents experiències i recursos vinculades amb:

-l'expressió oral

-la música i el moviment

-arts plàstiques

-treball de les emocions


*Aquest Taller de Música i Valors es complementa amb les Jornades sobre Música i Valors. Vegeu més informació fent click en aquest enllaç.


Metodologia:

Aquest projecte és una iniciativa del Museu Pau Casals i a més a més d’una introducció general als materials i al funcionament de la web educativa de la Vil·la Museu Pau Casals, es presentaran tres activitats per a Educació Infantil i per a cada un dels cicles d’Educació Primària relacionades amb el tema del curs. Les activitats es duran a terme de manera vivencial, per tant cal portar roba còmoda.


Adreçat a: Mestres d’Educació Infantil i Primària, mestres d’Escola de Música i persones interessades.

Data: dissabte 9 de juliol de 2016


Horari:

10:30 a 14:00 (amb 30 minuts de descans)

10:30 a 12:00 Educació Infantil (1a sessió)

12:30 a 14:00 Educació Primaria cicle inicial (2a sessió)


15:30 a 19:00 (amb 30 minuts de descans)

15:30 a 17:00 Educació Primaria Cicle Mitjà (3a sessió)

17:30 a 19:00 Educació Primària Cicle Superior (4a sessió)


Professores:

Marta Canellas

Pedagoga de la música i el moviment (especialitat en Pedagogia Especial i Terapèutica) per la Universitat de Música de Viena. Artterapeuta transdiciplinar per al desenvolupament humà per ISPA (actual IATBA). Ha treballat tant en l'educació musical com en projectes de música comunitària amb escoles d'educació especial, infants amb risc d'exclusió i persones grans afectades de demència. És autora de diferents materials de pedagogia musical publicats per Bellaterra Música Edicions.


Núria Palau

Artista interdisciplinaria i docent en arts. Pianista, Llicenciada en Belles Arts, Bachelor en rítmica J-Dalcroze (El Musical de Bellaterra) i Mestra d'educació músical per la Universitat de Barcelona amb premi extraordinari de final de carrera. Combina projectes professionals en el món artístic amb la docència en diferents àmbits educatius.


PREUS I INSCRIPCIONS

- A una sessió: 30 Euros

- A dues sessions: 55 Euros

- A tres sessions: 80 Euros (70 euros alumnes o exalumnes del Musical)

- A totes les sessions: 105 Euros (80 euros alumnes o exalumnes del Musical)

- PREU ESPECIAL PROGRAMA MÚSICA I VALORS (Inclou la Jornada Música i valors del 8 de juliol + Pau Casals 9 de juliol ): 155 Euros (120 euros alumnes o exalumnes del Musical)


Forma de pagament:

INGRÉS O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA - Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 Codi BIC: BSABESBB. (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs).


*Curs en tràmit de Reconeixment pel Departament d'Ensenyament per a Docents (si t'inscrius a totes les sessions).

*Curs bonificable per empreses.


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - 93 580 42 46 - www.elmusical.cat