IMBRATISAREA VIETII

CONSTELATII DE INTEGRARE A VIETII- Life Integration Process

Constelatiile "Imbratisarea Vietii " ne aduc lumina constientizarii ca toate traumele din trecut au avut rolul lor in evolutia noastra si ca nu e nevoie sa le schimbam (oricum nu potem schimba trecutul), sa taiem sau sa curatam ci sa acceptam asa cum au fost.

Din cauza experientelor traumatice din perioada intrauterina, copilarie sau adolescenta, in unele aspecte ale vietii, energia noastra vitala ramane blocata la acele nivele de perceptie ale Vietii. Acest blocaj inseamna ca din cauza traumei ne identificam complet cu acea perspectiva, de exemplu a copilului care este neputincios, aflandu-se in postura de victima, neobservand aceasta atitudine copilareasca, desi avem varsta fizica a adultului.

"Fara sa stim unde suntem, nu putem ajunge nicaieri. Procesul Integrarii Vietii (LIP), intr-un mod foarte simplu, iti permite sa vezi unde esti. Fara sa stie, multi oameni sunt blocati la nivelul de constiinta al sufletului nenascut, al copilului din pantecul mamei, mai ales daca au fost probleme la nastere. Corpul nostru pastreaza memoriile tuturor experientelor neprocesate emotional si aceste memorii, inconstient, recreeaza acele experiente din nou si din nou in momentul prezent. Ca sa putem iesi din bucla repetitiva, e nevoie sa 'ne vedem'. Sa ne vedem asa cum suntem si nu asa cum ne imaginam noi. Procesul "Life Integration Process" asta face, scoate la lumina tot ce este neintegrat din trecut.

Trecerea printr-un proces LIP iti permite vizualizarea etapelor de viata asa cum sunt ele percepute de partile tale interioare: copilul interior, adolescentul tau interior - dar cel mai important modul în care acestea sunt percepute de către cel care a venit în această lume cu tine - copilul nenăscut, Esența ta interioară - cel care te diferențiază de toți ceilalți, acela pe care toți il cautam inconstient întreaga viață, Adevaratul sine. Partea care este unica și datorită careia fiecare dintre noi poate (și ar trebui) să lăse propriul mesaj original în lume - sa îndeplineasca scopul nostru de viață."-Sarani- Anisoara Cismasu.

Rezultatul acestui proces este o integrare profundă a propriei vieți și o recunoaștere la fel de profundă și emoționantă a misiunii vieții tale și a înțelepciunii care te ghideaza.

Imbratisarea Vietii nu vrea să schimbe nimic în trecutul nostru, dimpotrivă intenția acestei metode este de a vedea ce sa întâmplat acolo și apoi acceptarea lui exact așa cum a fost. Nu "taiem", "curățam" sau "stergem" trecutul, ci o accepta exact așa cum sa întâmplat, fără nici o intenție de a ne "complica" în relatia noastra cu familia.
Atunci când suntem identificati cu unul dintre strămoșii nostrii (preluand soarta lor prin subconștient) iar în timpul metodei ne dam seama de acest lucru, fără nici o intenție de a schimba ceva, ne eliberam. Acest lucru înseamnă că, în Adevăr nu există nici o complicatie si tot ceea ce este necesar este conștientizarea, înțelegerea, o viziune clara asupra realității, ca prin acceptare sa putem trai Viata din aceasta noua perspectiva.

Atentia si orientarea in acest proces nu este pe povestea clientului sau a familiei ci pe acea viziune unica ( dar unic) cu care fiecare dintre noi venim in aceasta viata, de care vrem sa devenim constienti si vrem sa o dezvaluim lumii.

In acesta metoda ne percepem nu din perspectiva relatiei noastre cu membrii familiei, un grup sau cu societatea ci din perspectiva relatiei noastre cu Viata. Ne urmarim din perspectiva evolutiei constientei noastre, a felului in care percem Viata in diferitele etape ale dezvoltarii nivelului nostru de constienta.
Imbratisarea Vietii se bazează pe conceptul de "Evolutie a constiintei umane" – si ne permite sa ne uitam la viața noastra dintr-o perspectiva a unei conștiințe mature (perspectiva adultului), de unde avem o intelegere detasata si clara asupra Vietii noastre.

Vor fi prezentate cele sapte nivele de constienta prin care trecem in cadrul calatoriei noastre prin Viata, cu aspectele cheie care ne ajuta sa trecem de la un nivel la celalalt.
Ceea ce de multe ori iese la lumină în timpul metodei si este revelat, nu are doar o semnificație practică foarte mare, dar ne si ajută să înțelegem propria noastră viață - exact așa cum sa întâmplat, in conexiune cu toți cei implicați. Datorita faptului ca privim viața noastra detasat (ca un observator), Imbratisarea Vietii este profund vindecatoare.

Metoda a fost dezvoltata de Wilfred Nelles ( Life Integration Process).


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani exclusiv cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de autocunoastere si transformare interioara.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor si a retragerilor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor