Noutăți din Asia Centrală

Tabere în corturi: pentru copii, tineri, adoleșcenți

Nu te teme, caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau; Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.

Pace Vouă! dragi prieteni,așa de mult așteptam ca să merg în Asia Centrală și cu ajutorul Lui Dumnezeu am ajuns pe 3 iunie cu bine. Și cu mare plăcere vă scriu despre viața de aici,Vă mulțumesc că va-ți rugat mai înaite sau nu de mult, rugăciunele voastre au fost auzite, Domnul să vă binecuvinteze.

Versetul de mai sus am citit in ziua plecării, a fost tare încurajator să merg, caci El este cu mine.Și azi meditez la acest verset și îmi dau seama că nu sunt în zadar în acestă tară.
Primele zile si prima săptămănă, încercam să mă adaptez cu ora și căldura de afară, puțin a fost deficil dar încerc să mă deprind cu viața de aici.Tabere în corturi

"TU ESTI INVINGATOR"

Înpreună cu echipa sa făcut tabară pentru tineri.Au participat și tineri necreștini care au fost schimbați de Dumnezeu.

În acestă tabără a fost un băiat Sergiu,care a fost deferit decît alții, la începutul taberei nu stătea la predică și mergea în altă parte.Dar în ultimă seară a stat și a ascultat și a fost mișcat să se gîndescă la sensul vieții.Mulți tineri în seara ceea au primit pe Isus în viața lor.

La fel sa făcut și pentru copii cazahi, care au fost tare curioși să învețe versete, cînteci și să asculte istorioare biblice.Timpul era binecuvîntat și Tăticul a protejat și ne-a ajutat în toate.

În fiecare seară sa vorbit din cuvîntul lui Dumnezeu,despre viața lui David că el era un om deosebit și biruitor.EL este un exzemplu bun pentru nouă generație.


Radu Caldarari(Rahim)

Lupta spirituală, a fost, este și va fi, dar trebuie să ieși biruitor!!!


Danic

Băiețelul dintr-o o familie musulmană,după tabară el a mers acasă și povestit ce a învațat despre Isa(Isus).Mămica lui, tare a fost înpetrită și supărată și a speriat pe noi, dacă se repetă poate să ne facă probleme. Dar ne-dăm seama că trebuie să trecem și prin asta,că uniori nu este ușor,de semănat Cuvîntul dar va aduce roadă la timpul potrivit.


Vă rog să vă rugați

  1. Doresc să încep o lucrare cu tinerii și cu copii jocuri sportive, dar mai ales Basketbol.
  2. Împlicare în biserică, a predica și a organiza nopți de veghe și rugăciune.
  3. Trăesc într-o familie kazahă și cu mare plăcere învăț limba.
  4. Sunt mulțumit de tot ce am și banii care voi jertviți.