REVELION 2016

RESTAURANT GOLDEN BLITZ

Eleganta. Transparenta. Si gust. Mai ales gust. Asta gasesti in restaurantul Golden Blitz. In aceeasi locatie, ca la inceput - Razoare 32 - , restaurantul a renascut precum o pasare Phoenix, dupa cativa ani de absenta de pe piata bucuresteana.

Ne-am schimbat infatisarea si unele retete, insa scopul nostru a ramas acelasi: sa fim printre primele optiuni ale gurmanzilor, atunci cand acestia isi doresc sa aiba parte de experiente culinare de neuitat, intr-o atmosfera deosebita.

Va asteptam sa va convingeti singuri de calitatea si rafinamentul produselor oferite si de serviciile imaculate ale echipei noastre, formate din profesionisti si pasionati ai industriei ospitaliere.

Thursday, Dec. 31st, 8pm-5am

strada Razoare, nr. 32, sector 6, Bucuresti

Va invitam sa petreceti alaturi de noi o seara extraordinara! Am pregatit pentru dumneavoastra o petrecere de neuitat pentru seara de revelion! Va asteptam cu un meniu creat cu atentie de catre bucatarii nostri, cu bauturi fine si cu o atmosfera incendiara intretinuta de catre DJ-ul si band-ul nostru Golden Blitz !!

Pentru mai multe detalii si rezervari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.410.51.00 sau pe adresa de e-mail office@goldenblitz.ro

Grabiti-va ! Locurile sunt limitate !