DRIVE2DEVELOP - JUNI 2013

Summer before the Storm

Lieve D2D Deelnemers!

Over een jaar vliegen er sommigen alweer naar huis, anderen zijn en-route naar een stadion en voor weer paar anderen zijn we nog aan het nagenieten op het stuk land van Olaf (OlafReizen) nabij Parati. De 58 dagen zitten erop.

Maar daar zijn we nog niet! Met 10 maanden voor vertrek is het daarom belangrijk om de puntjes op de i te zetten, de schroeven aan te draaien en onze groep gereed voor vertrek te maken.

Voor velen is de groep nog een los samenhangend iets. Wie gaat er nou mee? Wie doet nu eigenlijk wat? Goede observatie om even bij stil te staan. Daarom hopen wij velen te zien op de (potentiele)deelnemers bijeenkomst op 20 juni in de MeetingSpace van Seats2Meet Utrecht CS. Een route beschrijving kan je hier vinden, maar we raden jullie aan om met de trein te gaan!

Om 19:00 - 19:30 is de inloop, dan willen we van start gaan met een update van onze kant, een korte introductie van elkaar (er zijn voor velen weer nieuwe gezichten bij!), en dan down to business: het verdelen van taken en verantwoordelijkheden.

Natuurlijk mag je ook mensen meenemen die interesse hebben om mee te gaan, maar let wel dat we deze avond echt gericht is op ACTIE!


In Zuid Amerika zeggen we weleens, ponte las pilas! Oftewel: genoeg getreuzel, let's get CRACKING!


Veel liefs,

Marijke, Vita & Bento

D2D Deelnemers Bijeenkomst

Thursday, June 20th 2013 at 7pm

Meeting Plaza, Hoog-Catharijne CS en Leidseveer, Utrecht, The Netherlands

Utrecht, UT


Wandelroute vanaf het station:

Loop richting de Albert Heijn & de Hema. Naast de Albert Heijn en het cafe is een deuringang. Bel aan bij Seats2Meet en neem de lift of de trap naar de 2de verdieping. Vanaf de lift zijn de Meeting Space ruimtes aan je rechterkant.


Het adres is tevens:

Godebaldkwartier 20

3511 DX

Utrecht

Netherlands


En hier kan je meer info vinden over Seats2Meet & Meeting Spaces (o.a. routebeschrijving)


Partners

Over Drive2Develop

Drive2Develop organiseert rally's rondom grote sportevenementen waarbij lokale maatschappelijke ontwikkeling centraal staat ten bate van goede doelen.