Spiritualitet

Non-dualisme og Oneness betyder enhed

Vores viden om spiritualitet: lav dualisme - one-ness

Non-dualitet og One-ness betyder enhed. Hvilket betyder, at hver ting hænger uløseligt sammen, som du helhed. Det ergo indebærer, at du er naturligt at alle de mennesker, du oplever omkring dig.

Vi kender alle jer som man allerede er fuld og perfekt, og at den sande karakter er kærlighed, glæde og indre fred. Du har allerede omfatter noget du skal. Det er, at du kan opleve og hvile inden denne konklusion.
En masse mennesker bruger lang tid at forfølge nydelse og fornøjelse udenfor sig selv - forhold, arbejde, præstation, kiddies en lignende. Men det er, når vi stoppe op og begynde at se indad, at vi erkender, at lykke og det klare svar ofte har været det følgende.

Den måde, du går gennem verden, er blot en konsekvens af dine ofte ubevidste overbevisninger om dig selv og dine omgivelser. Når disse værdier er forkert vil grundlæggende resultere i dårlige tanker og følelser. Vi hjælper dig til at få fat i disse værdier for at sikre, at du kunne give slip på forkert af dem. Ergo du vil opleve ideer og følelser og har en væsentlig anderledes oplevelse af dit selv og planeten. Dette kan gøre det muligt for en at være i kontakt med din sande karakter og opleve denne lykke og indre fred til nogle større og større grad. Og det vil gøre det muligt for dig at leve det liv, som du føler er rigtigt for dig.

Det derfor indebærer, at for eksempel, er du uløseligt forbundet med alle de mennesker, du oplever omkring dig. Vi kender alle jer som man allerede er fuld og perfekt, og at den sande karakter er kærlighed, glæde og indre fred. Du har allerede omfatter noget du skal. Det er, at du kan opleve og hvile inden denne konklusion. En masse mennesker bruger lang tid at forfølge nydelse og fornøjelse udenfor sig selv - forhold, arbejde, præstation, kiddies en lignende. Men det er, når vi stoppe op og begynde at se indad, at vi erkender, at lykke og det klare svar ofte har været det følgende.

Advaita / Et-ness / Mindfulness (buddhisme) / kognitiv terapi

Den primære begreb Advaita, Byron Katie og Mindfulness (buddhisme) Kort sagt: Den virkelige verden er fordi det er, med alle de tanker og følelser, som nu stiger. Du har ingen få styr på i løbet af hvad der vises. Derfor er den bedste måde at forhindre eventuelle smerter til blot at acceptere alt der er. Tager de ideer og følelser, der opstår. Du er ikke dine tanker, følelser, en lignende, da der ikke er et andet hjem. Du er sindet. Der er egentlig ikke en individuel hjem, er der hvad der virker - og digter huske en fortælling.

- Definition af sindet: Det er jorden, og hjernen er den del, der menes organisationen.

-DETTE KAN DET VÆRE. Du er tankerne, er der ingen selv.

Hvor vi præcist ved Mindtrainer anvender spiritualitet / non-dualisme / A Kursus i Mirakler
I ikke-dobbelt behandling, vi først og fremmest tænker på at vende tilbage og gøre, hvad vi allerede er. Men vi kan ikke finde denne tilstand 'til rådighed «, ikke vores ustabile glade erfaringer. Vi genopdage det, når vi stoppe op og kikker.

Når vi sidder i anerkendte, så er det mindre vigtigt, hvad indholdet af din hjerne er.

Når vi ved, vi er himlen det selv, derfor ikke ved ret meget i forhold til de flygtige skyer er grå eller hvid.

Er vi på en anden hånd anerkendt med skyer ja, det er udfordrende.
Planeten du ser, er dine værdier i billedform. Dine ideer og følelser er et direkte resultat dine grundlæggende værdier. Hvad dette betyder er du kan arbejde sammen med dine værdier og frigivelse af forkert af dem, ergo du vil opleve ideer og følelser og har en væsentlig anderledes oplevelse af planeten. Det er din hjerne, der gør planeten.

Beskrivelse af sindet: det hele er hjernen.

-Er det ikke det. Du er ikke bare bevidsthed, er du rigtig enhed med Gud og sandhed, er begge opleves forskelligt og ser forskellige (se punkt med Helligånden retning)


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi kommer også gerne ud i din virksomhed med henblik på at tale nærmere om, hvilke af vores ydelser, der passer til netop jeres situation.