Intensive Online

Fase 3

Big image

Lieve cursist,

Een spannende tijd is aangebroken! Fase 3 gaat van start en daarmee ben je al bijna over de helft van de Intensive online. Niet om je af te schrikken, maar de komende twee weken zijn misschien wel de belangrijkste van deze workshop. Het spel gaat nu ├ęcht beginnen, dus bereid je erop voor dat er dingen gaan veranderen. Deze fase staat de code Synchroniciteit centraal. Het betekent dat we ons gaan afstemmen op de 'schijnbare toevalligheden' die onverwachts op ons pad komen. Meer hierover deel ik vanavond in de webcast. Zorg dat je erbij bent, dan geven we samen het startsignaal van de nieuwe fase!


Ik wens je heel veel succes en plezier voor deze derde fase. Tot over een paar uur!


Van hart tot hart,


Janosh

Daar gaan we dan!

Ben je er klaar voor? De volgende stap naar het leven waar je van droomt? Vanavond zal Janosh de aftrap geven met een nieuwe live webcast, waarin hij uitleg geeft over wat jou de komende weken te wachten staat. De webcast kun je bekijken op de startpagina van fase 3. Om daar te komen, doe je het volgende:  1. Ga naar de website www.janoshonline.nl
  2. Klik in het hoofdmenu op Inloggen.
  3. Kies Fase 3 en vul je wachtwoord in.
  4. Ga door naar de startpagina.Van daaruit wijst alles zich vanzelf. Telkens als de volgende fase aanbreekt, ontvang je op de dag van de webcast een e-mail met het nieuwe wachtwoord (het oude wachtwoord is dan niet meer bruikbaar). Het wachtwoord voor deze fase blijft gedurende de komende twee weken actief.


Kun je vanavond niet deelnemen aan de webcast, plan dan voor jezelf een moment om de herhaling te bekijken.

Wachtwoord fase 3: 155333

Dit wachtwoord is geldig t/m 03 maart 2014. Inloggen kan vanaf 19.00 uur vanavond. Je komt gelijk op de startpagina van fase 3 waar ook de webcast te zien is. We starten vanavond gezamenlijk om 20.30 uur.

Belangrijk!

Gebruik jij een iPad of tablet, neem dan het volgende in acht:


Het is bekend dat de webcast niet correct wordt weergegeven op iPads en tablets. Dit komt omdat de player op de website gebruikt maakt van Flash, een stuurprogramma om video's en bewegende beelden te tonen. Om deze reden adviseren wij om Google Chrome te installeren. Deze webbrowser is gratis te downloaden en update automatisch de laatste versie van Adobe Flash Player.


Voor support bij de webcast, kun je onderaan de startpagina doorklikken naar een hulppagina.