22 november in Antwerpen

De terugkeer van het Christusbewustzijn

Big image

Lieve mensen,

Een geheim zo oud als de mensheid zelf, zit verborgen in ons hart. Alleen zij die de reis naar binnen durven te maken, zullen ontdekken wat niet buiten onszelf te vinden is: de essentie van ons bestaan. Steeds meer mensen zijn klaar voor deze ontwaking en ook jij kunt je aansluiten. Ook jij kunt de magiër zijn die je diep van binnen bent. Zoals Jezus ons het ware potentieel van de mens liet zien, is het nu aan jou om de goddelijke krachten in jezelf te activeren. Het is tijd om wakker te worden! Janosh presenteert: De terugkeer van het Christusbewustzijn.


In het voorjaar bracht ik reeds 'de terugkeer van het Christusbewustzijn' naar de Metropolis in Antwerpen. Het is echter zo belangrijk dat Christusbewustzijn NU te verankeren dat ik ervoor heb gekozen dit najaar de basis ervan te herhalen en het verder uit te diepen met nieuwe activaties. Meer informatie over dit unieke evenement vindt je hieronder.


Van hart tot hart,


Janosh

Klik hier om te reserveren voor Antwerpen

Zaterdag 22 november - Metropolis in Antwerpen

Geprogrammeerd om te volgen

Wie zijn wij? Waar komen we vandaan? Wat doen we hier? De discussie over de bedoeling van ons leven wordt al eeuwen gevoerd, maar toch blijft het mysterie bestaan. Dat is niet zo gek, want het mysterie zijn wij zelf. De herinnering zit in ons! Onder de vele lagen van angst, pijn, verdriet en alle andere emoties zit onze ware essentie. Het is een sluimerend bewustzijn dat wacht om ontdekt te worden, maar helaas zijn we vergeten hoe we erbij moeten komen. We zijn geprogrammeerd om te volgen, te gehoorzamen en te voldoen aan allerlei regeltjes en maatstaven. Aanpassen is onze tweede natuur geworden en zo komen we nooit bij onze ware kracht.


Denk jij dat je klaar bent om volledig te ontwaken? Bereid je dan maar voor. Deze missie vraagt om volledige toewijding aan jezelf en het lef om alle overtuigingen van de wetenschap, religie en spiritualiteit opzij te zetten. Het begint met te erkennen dat je slaaf bent van een maatschappij die jou niet motiveert om jezelf te zijn. Je wordt zoet gehouden met allerlei afleidingen en bestookt met valse doelen en idealen. En terwijl er oorlogen blijven woeden en onnodig drama zich via de buis in elke huiskamer verspreid, kijk je machteloos toe hoe de wereld opgaat in chaos… en je kunt er niks aan doen, toch?

Jouw grootsheid

De hoogste tijd om wakker te worden! Volg niets of niemand meer, want geen enkele stroming kan ons doen ontwaken uit de diepe slaap die al eeuwen duurt. Laat los wat is aangeleerd en je zult voelen hoe zeer jij jezelf hebt beperkt. Je bent zoveel meer dan je denkt en tot zoveel meer in staat dan je voor mogelijk houdt. Het alles overstijgende Christusbewustzijn schuilt in ons allemaal en met genoeg voorlopers in de strijd, kunnen wij samen het tij keren. Samen kunnen wij onvoorwaardelijke liefde naar de aarde brengen. Maar het begint bij jou. Accepteer jij wie je bent? Kun jij jouw eigen grootsheid zien? Durf jij de controle loslaten en de reis naar binnen maken?


De ontwaking

Tijdens deze beleving zal snel genoeg blijken waar je staat en waar je naar onderweg bent. Janosh brengt je in contact met Heilige Geometrie, oftewel: de ‘brontaal’ die de ziel begrijpt en naar het licht zal leiden. Hoe het werkt, daar gaat Janosh uitgebreid op in en daarbij brengt hij nieuwe informatie over hoe we in deze tijd worden ingewijd in het Christusbewustzijn.

Waar en wanneer?

Zaterdag 22 november 2014 :: 14.00 uur.

Metropolis
Groenendaallaan 394
2030 ANTWERPEN