MOJ HOBI

Zarada na internetu je zaista moguca

Ovo je idealan posao za sve

Pokusacu da vam docaram najbolji posao na svetu koji je ujedno i moj hobi za koji radim i za koji sam placena.A mislim da cete se svi sloziti da nema nista bolje aako ste placeni za svoj hobi.
Citav zivot treniram rukomet I kada posle napornog dana na poslu izadjem na teren I trening ili utakmica pocne sve prestaje.Po zanimanju sam trgovac ali radim u italijanskoj fabrici obuce jer u trgovini nikako nisam mogla da nadjem posao.U toj fabrici obuce u kojoj radim plata je mala ali redovna I nedovoljna za citav mesec.Dok se plati kirija,racuni za struju I telefon I druge dazbine ostane nesto malo da bi se prezivelo.I tako igrajuci igrice na internetu dodjoh na ideju da pronadjem dodatni posao na internetu jer je dodatna zarada uvek dobrodosla.
E sad rec vise o mom hobiju koji volim i koji radim.
Nas predsednik je Geri Carson koji je dosao na ideju da osnuje jos jedan deo u svojoj kompaniji koja postoji vec 30 godina i to Strong Future International sestru kompaniju koja ce imati svoje saradnike sirom sveta i ciji ce se saradnici baviti iskljucivo samo internet marketingom.Kompanija je pocela uspesno da posluje i dan danas opravdava postojanje redovnim isplatama zarade svakog meseca svakom svom saradniku.
Ne obecavam Vam zaradu preko noci jer to bilo isuvise lako i takva zarada ne postoji.Postoji u kockarnicama,kazinima pa je takva zarada ilegalana.Nasa plata je stecena postenim radom i radom koji se radi sa ljubavlju i punim srcem.
Ovde mogu raditi penzioneri i mlade mame koje provode svoje vreme sa svojom decicom kod svoje kuce kao i svi ostali koji svakodnevno provode dosta vremena za internetom.
Ukoliko vam je engleski jezik problem to kod nas u kompaniji nije neophodno. Potrebno jeste ali nije neophodno jer za sve ima dovoljno vremena da se prevede.Takodje postoje i grupe za podrsku u kojima se nalaze svi neophodni alati za rad.
Ako vas je ovo bar malo primamilo da se registrujete i pocnete da radite pronadjite me na Fb kako bih vas sto bolje uvela u posao.
Moje ime je Jelena Vujic i ja sam vas sponzor
Obavezna registracija GMAIL-om. Ako nemate otvorite jedan besplatno je.
Nakon registracije, proverite svoj INBOX u Gmail-u. Javicu Vam se.