Skru op for livet

foredrag med Michelle Hviid

Livsmod - Handlekraft - Autenticitet - Selvironi - Netværk

De 5 faktorer er for mig de vigtigste, til at komme ud over rampen. Også for dig!

Uden mod tør man slet ikke drømme. Uden handlekraft tør man ikke handle på sine drømme. Uden autencitet har man ingen gennemslagskraft. Og når det hele er mega hårdt, går af helvedes til og ikke virker, så er selvironi uhyre vigtigt. Træd ud af komfortzonefænglset. Nåe ja. Så er der det der med netværk. Det er vejen frem og det forklarer jeg også. Både hvad det har betydet for mig og hvordan du knækker koden.


Hvis du ikke lige få handlet på dine drømme. Hvis du ikke lige ved hvad det er du skal gøre allerede i dag, eller hvis du ikke tør gøre det, så kom og lyt med. Grin af mig, græd med mig - og gå hjem med en stort los i røven og en forståelse for, at når du griner af og græder med mig, så er det fordi du genkender det hele i dig selv.

Og ja, der kommer flest kvinder. Det irriterer mig. Jeg får lige så god feedback fra mænd. Og teenagere er også velkomne! Tilmelding her!

Big image

DATOER:


  • Aalborg d. 7. maj kl. 19.30 - Mortens Kro
  • Odense d. 8. Maj kl. 19.30 - First Hotel Grand

Det bliver billigere jo flere i melder jer til af gangen. 1. person 250 kr. 2. personer 450 kr. 3 personer 650 kr. 4. personer 820 kr. 5. personer 1000 kr. 6 personer 1150 kr. 7. personer 1295 kr. 8 personer 145o kr. - Så tage dine venner og veninder under armen, spis en tidlig middag sammen på en cafe og kom så til foredrag.


Klik her for yderligere info og billetbestilling!

Big image
Big image
Big image

Bag om Michelle Hviid

Michelle er ejeren og iværksætteren bag bl.a. Runningdinner.dk, Hviidunderlig Aps & Michellehviid.dk. Hun er forfatteren bag bestselleren "Skru op for livet". Hun er kendt som "Kærlighedsministeren" fra Så har vi balladen på P4, fra Michelles Mission på DR1 samt programmet Læsø Kalder på DR1. Michelle er single mor til 2 og bor på Frederiksberg. Hun er ambassadør for hhv. Dansk Røde Kors, Kvinder for indflydelse og Julegaveregn. Hun er med mere end 100 foredrag i 2013 en af Danmarks mest bookede foredragsholdere om emner som handlekraft, livsmod & autenticitet. Det her er åbne foredrag for alle. Du kan følge Michelle på Facebook samt på bloggen på MichelleHviid.dk
Big image
Big image
Big image