Spalatorie covoare

Spalatorie covoare, spalatorie covoare oradea

Spalatorie covoare

Spalatorie Covoare

De ce unele statii de calcat au gaurile de emisie abur concentrate in varf si nu raspandite pe toata talpa? Ei bine exista o diferenta fundamentala intre un fier de calcat traditional si intre o statie de calcat! Statia de calcat calca prin presiunea aburului, aburul generat dintr-un boiler sub presiune iese PUTERNIC si USCAT . Aburul emis de statia de calcat este atat de puternic incat patrunde printre fibre, permite chiar si calcarea mai multor straturi de material ,cutele se intind datorita presiunii si NU UMIDITATII !

Masina de spalat rufe, display cu afisarea derularii programului, a timpului de spalare ramas si programare terminare program, programe speciale: Mixt, Super 30', Lana-spalare manuala, Delicate/Matase, sistem de spalare Aqua Tronic, taste: cantitate suplimentara apa, detectarea automata a cantitatii de rufe, clasa A

Spalatorie Covoare :O statie de calcat este un fier de calcat conectat la un boiler in care este produs abur, cu presiune ridicata prin intermediul unei rezistente. Din acest motiv aburul emis de un boiler sub presiune difera de cel emis de un fier de calcat traditional. In primul rand aburul este mult mai mult, apoi este uscat si nu umed, iar jetul este mult mai puternic, tocmai pentru ca este sub presiune.

Spalatorie Covoare Oradea

Calandru electric sau gaz CM 2032 cu diametru cilindrului de calcare x lungime calandru: 325 x 2000. Optional - cilindru cromat, sistem "SMART" ce regleaza automat viteza de calcare. Aceste prese de calcat industriale mai poarta diverse denumiri cum ar fi calandru profesional, calandre, calandru, prese calcat rufe, prese calcat si sunt o piesa indispensabila in orice spalatorie industriala sau comerciala.

Fiarele de calcat clasice prezinta o problema majora in alunecarea naturala pe materiale deoarece pentru uscarea umiditatii talpa foloseste o temperatura foarte ridicata care aduce de la sine riscul de a lipii materialele. In cazul statiei de calcat PE ORICE MATERIAL chiar si delicat injectia de abur creeaza un fel de tampon care separa talpa de tesatura sau material astfel incat fierul de calcat aluneca NATURAL, USOR si fara riscuri de lipire.

Spalatorie Covoare Oradea : Polti este inventatorul statiei de calcat cu abur care a adus acum 40 ani primul model de statie de calcat cu aburi pentru uzul casnic pe care a denumit-o Vaporella , doar dupa 5 ani acest nume a rasunat in intreaga Europa . Acum Polti Vaporella este cea mai renumita statie de calcat la nivel mondial . Aici puteti cumpara si statii de calcat profesionale si casnice la cele mai bune preturi . Afla acum de ofertele noastre pentru statii de calcat si fiare de calcat cu abur.

Spalatoria Cantemir Accesorii standard: panou de comanda cu afisaj luminos, sasiu zincat galvanizat, motor cu 4 poli racit cu apa pentru clasa medie si super, 2 rezervoare de detergenti si sistem integrat de dedurizare al apei impotriva depunerilor de calcar, pistol Easy press cu Servo control, lance din inox, duza power, sistem de amortizare SDS, , limitator al temperaturii gazelor de evacuare, furtun long life, pistoane ceramice, filtru apa incorporat.

Spalatorie Covoare Oradea Calandru electric sau gaz CM 2032 cu diametru cilindrului de calcare x lungime calandru: 325 x 2000. Optional - cilindru cromat, sistem "SMART" ce regleaza automat viteza de calcare. Aceste prese de calcat industriale mai poarta diverse denumiri cum ar fi calandru profesional, calandre, calandru, prese calcat rufe, prese calcat si sunt o piesa indispensabila in orice spalatorie industriala sau comerciala.

More results:
Spalatorie Covoare Spalatorie Covoare Spalatorie Covoare Oradea