EDUCACIÓ ESPECIAL I MÚSICA

Taller de recursos musicals per a l'educació especial

6 i 7 DE FEBRER DE 2016


A qui va adreçat: Mestres d'educació especial, professors de música i gent interessada.


Descripció: Durant aquest curs, veurem com la música pot afavorir les capacitats emocionals, comunicatives, cognitives i físiques de la persona i reflexionarem sobre el seu potencial en l'educació especial. Per tal d'ajudar al desenvolupament de les capacitats esmentades anteriorment, aprendrem diferents recursos de manera pràctica: el cant, l'ús d'instruments de petita percussió, l'audició i el moviment. També es deixarà lloc a petits espais d'intercanvi entre tots els participants. Per realitzar aquest curs no cal tenir experiència musical prèvia.


Dia: Dissabte 6 de febrer i diumenge 7 de febrer de 2016


Horari:

Dissabte de de 09:30 a 13:30h. i de 15:00 a 19:00

Diumenge de 10:00h a 14:00h (12 hores)


Qui fa el curs:

MARTA CANELLAS

Pedagoga de la música i el moviment (especialitat en Pedagogia Especial i Terapèutica) per la Universitat de Música de Viena. Artterapeuta transdiciplinar per al desenvolupament humà per ISPA (actual IATBA). Ha treballat tant en l'educació musical com en projectes de música comunitària amb escoles d'educació especial, infants amb risc d'exclusió i persones grans afectades de demència. És autora de diferents materials de pedagogia musical publicats per Bellaterra Música Edicions.


Preu: 154 Euros

*Curs bonificat per a Empreses

*Curs en tràmit de Reconeixement pel Departament d'Ensenyament

Lloc: El Musical

Carrer Ramon Llull, 16

08193 Bellaterra

www.elmusical.cat

info@elmusical.cat

Què diuen els alumnes que l'han fet?

"Un curs molt recomanable per a totes aquelles persones sensibles envers la música i la diversitat" Maria Teresa D.O., 2016


"Interessant, motivador i especial" Ma José P., 2016


"Formació d'alt nivell" Maria Josep S.M., 2016