Parga Beach Resort

PARGA

Parga Beach Resort

Parga Beach Resort е хотел посебно дизајниран за луѓе кои сакаат да уживаат во морето и сонцето. Се наоѓа во Parga, магично место, чија архитектура воодушевува. Амбиентот на ова место е опишан од страна на многу поети и писатели како нешто уникатно во Грција. Parga Beach Resort се карактеризира со 80 бунгалови, изграден меѓу сенките на маслиновите дрвја, цвеќиња и растенија. Плажата се наоѓа точно пред хотелот. Хотелот им нуди на своите гости разновидни активности, како спортови на вода училиште, игралиште, зумба.,приватни паркинг, како и други специјализирани услуги. Мора да се напомене дека сите хотелски области се целосно достапни за луѓето со физички хендикеп.
Big image