KOSTANJEV PIKNIK NA TOJZLOVEM VRHU

Vabljeni na KOSTANJEV PIKNIK na Planinski dom "Obrtnik"

Preživite jesensko soboto, 15.10.2016 z nami v naravi na Tojzlovem vrhu - Gaj nad Mariborom

»KOSTANJEV PIKNIK NA TOJZLOVEM VRHU« je poimenovan dogodek, ki bo popestril to soboto, 15. oktobra od 12. ure naprej. Poskrbljeno bo za pečene kostanje ter druge kulinarične dobrote: kotlovina in golaž. Dogajanje bo popestrila živahna pevka NUŠA ROJS, glasbene želje bo izpolnjeval D.J. MiTo, zapela pa bo tudi mlada pevka STELA TAVŽELJ. Program bo povezoval moderator Miro V. Kodrič, ki bo med obiskovalci izvedel tudi kakšno nagradno igro. Vabljeni, da se nam pridružite!

Še posebaj vljudno vabljeni, da na dogodek pridete peš, saj je organiziran VODEN POHOD PO DREMLJEVI POTI z vodnico JASNO in se vpišete v našo vpisno knjigo ali požigosate svojo planinsko knjižico :)
Zbor za POHOD je ob 11. uri v Bresternici pri trgovini.

KOSTANJEV PIKNIK

Saturday, Oct. 15th, 12pm

Šober 27

Bresternica

Za več informacij obiščite našo Facebook stran: https://www.facebook.com/planinskidom.tojzlovvrh

Več o dogodku: https://www.facebook.com/events/1129647727114818/

Planinski dom "Obrtnik" na Tojzlovem vrhu - Gaj nad Mariborom

Obiščite nas v prijetnem naravnem ambientu nad Mariborom.

Planinski dom "Obrtnik" na Tojzlovem vrhu je od Maribora oddaljen le 16 km in nudi prelep razgled na Maribor, Pohorje in podravske ravnice. Dostopen je tudi z avtomobilom :)

Nudimo PRENOČIŠČA, KOSILA, OKREPČILA, za razna PRAZNOVANJA, DOGODKE in DRUŽENJA pa je na voljo notranji in zunanji prostor, otroški kotiček in piknik prostor. Vabljeni!