Discovery Workshop

Big Five For Life

Teamontwikkeling: werk en privé in balans

De missie en visie van jouw bedrijf staat centraal in deze Discovery Workshop. Jij en je team ontdekken allemaal je persoonlijke Big Five en deze persoonlijke Big Fives verbindend we aan die van jouw bedrijf. Daardoor ontstaat een krachtige combinatie: elk teamlid streeft dezelfde doelen na en is daardoor succesvol! Verzuim en verloop neemt af, iedereen is enthousiaster, creatiever en productiever,door verbinding tussen persoonlijke talenten en zakelijke doelen.

Wat doen we?

Laat medewerkers vanuit hun kracht werken. Vanaf het moment dat medewerkers de verbinding zien tussen het werk en de eigen Big Five For Life, zijn ze geïnspireerd en succesvol!

De workshop is interactief en energiek. Aan het einde van deze workshop kennen alle deelnemers hun persoonlijke Big Five For Life, weten ze hoe ze de Big 5 kunnen toepassen in hun eigen leven en hebben ze voldoende bagage om zelfstandig, of met een Big 5 coach, de eigen Big 5 verder in vullen en waar te maken.

ZUMER!

ZUMER consultancy en training biedt tools waarmee je doelen van jouw als persoon, team of bedrijf bepaalt en vorm geeft. Samen zoeken we naar waarden, normen, stippen op de horizon die je echt wilt doen, zien en bereiken. ZUMER staat voor: Zelfstandig, Uitdaging, Motiveren, Energie en Resultaat!

ZUMER! consultancy en training

Een pad ontstaat door het te bewandelen!

(Chinese wijsheid)