Zamirišite svoj poslovni prostor

Neka vaši klijenti uživaju u mirisima prirode

Učinite svoj poslovni prostor jedinstvenim

Nakon dugogodišnjeg naučnog istraživanja dokazano je da arome u svetu biznisa imaju veoma važnu ulogu u povezivanju vas i vaših klijenata, a određene arome mogu uvek asocirati na vas. Upravo ovo je jedan od razloga zašto gotovo sve ozbiljne kompanije u svetu i kod nas koriste ovo prestižno i moćno oružije kako bi otišli korak dalje sa svojim ukupnim imidžom.

Sistemi za aromatizaciju prostora koje imamo u ponudi su prvi ovakve vrste u Srbiji i okruženju i jedini se primenjuju kako za male prostore tako i za velike poput kongresnih hala, velikih šoping molova.

U ponudi imamo veliki broj aroma koje su namenjene i prilagođene svakoj delatnost i svakom prostoru, ali i senzibilitetu konzumenata. Osim klijenata i gostiju i zaposleni se uz naše arome osećaju prijatno u svom radnom okruženju.

U pitanju su organski prirodni mirisi, ekološkog porekla sačinjeni od biljnih i drvnih vlakana, utopljeni u najfinije mirisne esencije koji se putem kocki ubacuju u naše aparate, koji uz bateriju i mini ventilator mirise šire dalje po prostoru.

Ukoliko želite da i vaš prostor zamiriše na prirodu i da mamite osmehe svih koji otvore vrata vašeg biznisa, kontaktirajte nas i mi ćemo sa zadovoljstvom predstaviti paletu proizvoda koju nudimo.