La Petite Beauté

Zoekt een gemotiveerde collega!

La Petite Beauté is opzoek

naar een gespecialiseerd schoonheidsspecialiste èn visagiste. Wij vragen naar een gemotiveerde, energieke en gezellige dame die het leuk vind om een cliënt's huid te verbeteren, een cliënt helemaal in de watten te leggen of hem of haar nèt iets mooier te maken met behulp van professionele make-up, wimperextensions, gelnagels et cetera.


Klinkt dit als u, bent u gewild meer te leren en ons team rond de 30 uur per week te komen versterken? Neem dan vooral contact op!

Onze merken

Huidverzorging

- Tyro: Het budgetmerk voor de mensen met een minder grote portemonnee. Fijne producten met meerdere lijnen voor verschillende huidtypes.

- Cell Fusion C: Een mooi merk, perfect voor de probleemhuiden zoals couperose, acne en eczeemhuiden.

- Murad: Het beste merk van La Petite Beaute, ontworpen door een dermatoloog. Meerdere lijnen voor verschillende huidtypes.


Als u interesse heeft om onze collega te worden, moet u open staan voor het volgen van de trainingen Cell Fusion C en Murad om de juiste kennis tot uw beschikking te krijgen.


Make-up

Voor de visagie gebruiken wij het kwaliteitsmerk MAC.


Manicures en pedicures

Voor de hand- en voetverzorging gebruiken wij het merk O.P.I.. Dit merk gebruiken wij ook met de gelnagellak.

Voor de geïnteresseerden

onder ons; om nog meer te motiveren: hoe meer vakkundigheden, hoe hoger het salaris.

Wij zoeken naar iemand met een niveau 4 schoonheidsspecialist diploma, en een visagie diploma. Verder kan het salaris oplopen door bijvoorbeeld het kunnen van:

-Nailstyling

-Pedicure

-Hairstyling

-Specialisaties in massages (bindweefsel-, shiatsu-, sport,- en hotstonemassage)

-Wimperextensions