Finnair Bucket List

Bucket List-palvelu

Luo oma reittisuunnitelmasi ja lista asioista, jotka tahdot toteuttaa ennen kuin on liian myöhäistä! Jaa Bucket List ystäviesi kesken ja he voivat seurata matkasi kulkua hauskasti ja reaaliaikaisesti.


Lataa kuvia matkanvarrelta ja jaa kokemuksesi muille. Seuraa muiden Bucket List-palvelun käyttäjiä ja poimi parhaimmat haasteet itsellesi. Samalla kun vietät unohtumatonta matkaa, kerrytät taso- ja palkintopisteitä!

Palvelu tarkemmin

YLEISTÄ

Finnair Bucket List on kokonaisvaltainen palvelu, jota voi hyödyntää työkaluna oman matkan tekemiseen. Palvelun avulla voit luoda reittisuunnitelman, varata ja ostaa lentoja, sekä kasata oman haastelistan ja seurata matkan kulkua. Palvelu helpottaa matkan suunnittelua ja toteuttamista huomattavasti, koska kaikki tarvittava löytyy yhden palvelun takaa!


REITTISUUNNITELMA

Reittisuunnitelman avulla saat hahmoteltua reittisi visuaalisesti ja saat reittisi lennot kätevästi näkyviin ja muistiin. Lisäksi pääset maata klikkaamalla katsomaan omia ja muiden Bucket List-sovelluksen käyttäjien kuvia ja bucket list haasteita. Jakamalla Bucket List:n ystävillesi, pääsevät he seuraamaan matkasi kulkua.


BUCKET LIST

Bucket list tuo elämystä matkantekoon. Kenellä on hurjimmat haasteet tai kuka toteuttaa eniten haasteita? Haasta ystäväsi mukaan ja kisaa myös muiden Bucket List-sovelluksen käyttäjien kanssa. Jos et keksi itse haasteita, voit muiden matkustajien tai Finnairin omien ehdotusten joukosta valita omat haasteet.


PISTEIDEN KERUU

Saat kerättyä taso-ja palkintopisteitä samalla kun matkustat! Pisteiden avulla saat erilaisia etuja ja palkintoja. Lisäksi voit hyödyntää pisteitä jäsentasolla liikkumiseen.

Hyödyt Finnairille

Finnair saa lisää Finnair Plus- jäseniä nuorista ja innokkaista reppureissaajista. Finnair Bucket List-palvelun avulla Finnair saa kerättyä dataa asiakkaiden lennoista ja matkakohteista. Palvelun avulla käyttäjät tuottavat markkinointi sisältöä Finnairin käyttöön. Finnair Bucket Listin avulla Finnair voi varmistaa, että asiakkaat ostavat lennot suoraan heiltä, eikä kilpailevalta lentoyhtiöltä. Palvelu toimii niin Finnairin omilla kotisivuilla kuin sovelluksena puhelimessa.