GroenLinks

Zin in de toekomst

Big image

Wie Zijn Wij

Wij zijn GroenLinks een socialistische, linkse partij. Wij willen de welvaart in Nederland eerlijk delen. Iedereen heeft recht op gelijke kansen en goed onderwijs. Ook hebben we veel aandacht voor mensen die geen baan hebben, omdat we geld investeren in bedrijvigheid. De Nederlandse economie moet groen en duurzaam worden.

Schone energie

Wij van GroenLinks zijn voor groene energie. We moeten kijken naar de wereld van morgen niet alleen naar die van nu. Wij vinden dat we als land moeten overgaan op duurzame energie zoals zonne-energie, windenergie en waterkracht. Zodat de generaties na ons ook nog kunnen leven op deze aarde.

Goede zorg

Wij vinden dat in de politiek van nu als het over gezondheidszorg gaat teveel over kosten wordt gesproken en te weinig over de mensen die zorg nodig hebben. Wij van GroenLinks vinden dat er meer aandacht nodig is voor de mensen. Wij willen dat mensen de ondersteuning en de verzorging krijgen die ze nodig hebben. Zodat iedereen zich prettig kan voelen.

Waarom stemmen op GroenLinks?

Veel aandacht voor de natuur, veel aandacht voor de zorg en zorgen dat iedereen die kan werken, gaat werken. Wij investeren niet alleen in banen voor volwassenen maar ook voor de jeugd, want de jeugd is de toekomst.