Niet meer rood staan?

NTRcoaching, uw budgetcoach in 't Gooi

Wees u zelf een stap voor om schulden te voorkomen!

Vakanties, gezinsuitjes, abonnementen op tijdschriften, internet- en gsm- abonnementen, contributie voor sportschool of sportvereniging, (merk)kleding. Dit zijn zomaar een aantal willekeurige zaken waar een gezin ontzettend veel geld aan uitgeeft.

Leningen, doorlopende kredieten en termijnbetalingen aan postorderbedrijven en webshops jagen veel gezinnen bovendien op enorme extra kosten. Mensen worden steeds veeleisender, denken overal in mee te kunnen gaan en verliezen het overzicht over hun financiën. Wat komt er nu precies elke maand binnen? Hoeveel wordt er exact uitgegeven? Wat is nog verantwoord? Op het moment dat de balans tussen inkomsten en uitgaven verdwijnt dan is de volgende ongewenste stap vaak dat er schulden ontstaan.

Heel veel mensen hebben schulden doordat ze rood staan of leningen hebben afgesloten. Geld maakt niet gelukkig maar geen geld hebben kan wel ongelukkig maken.


Ik kan u laten zien hoe u uit de financiële problemen kunt komen maar toch lekker kunt blijven genieten van het leven. Voor mij is het de uitdaging, om er samen met u voor te zorgen dat u alle verleidingen de baas wordt en blijft, zonder de kwaliteit van leven uit het oog te verliezen. Ik zal rekening houden met uw leefwijze, gewoontes en luisteren naar uw wensen. Deze gebruik ik samen met u om tot actieplannen te komen met als doel om uw financiële zelfredzaamheid te vergroten.

Kijk op www.ntrcoaching.nl voor meer informatie

Meer weten?

Ik ben dagelijks te bereiken van 8.30 uur tot 20.00 uur, ook in het weekend.

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende intake.