Epilare definitiva

Epilare definitiva, epilare definitiva oradea

Epilare definitiva

Epilare Definitiva Oradea

Începând cu mileniul al III-lea î.Hr. înfrumusetarea devine apanajul clasei sacerdotale. Toaleta corpului începe cu o baie parfumatã, apoi continuã cu o exfoliere urmatã de un masaj cu ulei parfumat. Pielii corpului i se dã o culoare mai deschisã prin ungerea cu tus ocru gãlbui-auriu, iar venele tâmplelor sunt îngrosate cu albastru care contrasteazã cu strãlucirea aurului. Ochii sunt conturati cu khol, sprâncenele sunt alungite si înnegrite, buzele date cu carmin, unghiile de la mâini si de la picioare sunt lãcuite. Capul este ras si acoperit cu o perucã albãstrie, fãcutã din mãtase sau pãr animal si împodobitã cu fire de aur.

Fabricat în Franta de una dintre cele mai renumite companii, Yperion, este special conceput pentru epilare definitivã si fotorejuvenare L900. Calitatea este la cele mai înalte standarde, detine CE (Certificat de Sigurantã Europeanã), CE MEDICALS – certificare europeanã în sigurantã medicalã si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut în USA.

Epilare Definitiva :Aerocrioterapia este o metodã ce constã în rãcirea localã a suprafetei corpului care se executã cu fluxul de vapori de aer si azot cu temperaturi cuprinse între -70 si -100 grade C. La nivelul pielii sunt de 10-15 ori mai multi receptori pentru rece decât pentru cald, numiti bulbii Krause.

Epilare Definitiva Oradea

Psihologia si sociologia considerã cã „gustul frumosului” depinde de caracterul psihogenetic, sau si de cel social. Aprecierea frumosului este influentatã fundamental de un complex de simtãminte, generate de mediul social înconjurãtor, ca si de psihicul individului.

Aprecierea frumosului din domeniul artelor, literaturii, muzicii este puternic influentatã de educatie, ideologie, mediu social. În decursul istoriei criteriile aprecierii frumosului, perfec?iunii, armoniei liniilor si culorilor s-au schimbat de multe ori.

Epilare Definitiva Oradea : Iatã câteva dintre efectele beneficice ale aerocrioterapiei: regleazã tonusul muscular, regenereazã tesuturile, trateazã afectiunile cronice si acute, activeazã pocesele metabolice, creste imunitatea, îmbunãtãteste micricirculatia sangvinã si multe altele.

Epilare Definitiva Oradea SPL este cea mai nouã metodã de epilare definitivã, în totalitate superioarã celor deja cunoscute (IPL, LASER). Flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL! Or-Light Yperion este dedicat pentru douã functii majore: fotoepilare SPL Or-Light si fotoregenerare Or-Light, cu rezultate spectaculoase încã de la prima sedintã.

Epilare Spl Oradea Psihologia si sociologia considerã cã „gustul frumosului” depinde de caracterul psihogenetic, sau si de cel social. Aprecierea frumosului este influentatã fundamental de un complex de simtãminte, generate de mediul social înconjurãtor, ca si de psihicul individului.

More results:
Epilare Definitiva Epilare Spl Oradea Epilare Definitiva Oradea