Superrroppas

Zing, speel, dans en leer samen met mij!

Wie ben ik?

Hallo allemaal!
Ik ben Julia IJzer, een vrolijke, gezellige en sociale meid.

Door middel van deze flyer bied ik mij aan als oppas (superrroppas)!

Ik ben altijd bereikbaar op mijn mobiel of als dat in een enkel geval niet het geval is via mijn mail.

Au?

Dit jaar doe ik (in Mei) examen voor de HAVO op 't Atrium. Na mijn examens ben ik 2 kleine weekjes weg (week 22 en 23) om vervolgens voor een jaar of meer te gaan werken met kinderen.

Over iets meer dan 1,5 jaar is het mijn bedoeling om naar Amerika te reizen om daar te gaan functioneren als au pair (werken als oppas bij een familie thuis). Hiervoor heb ik 200 uur oppas ervaring nodig.

Graag begin ik bij u!!

Leuk, gemoedelijk en voor alles VEILIG!!

Veiligheid vind ik iets wat noodzakelijk is wanneer je jezelf aanbied als oppasser daarom wil ik graag zo snel mogelijk mijn EHBO (speciaal EHBO bij kinderen ) halen. Er is niets vervelender dan weg gaan met een ongerust gevoel!

Naast veiligheid zijn andere aspecten natuurlijk ook heel belangrijk.

Dat het moet klikken is heel belangrijk! Daarom maak ik het liefst van tevoren een kennismakingsafspraak om elkaar dus een beetje te leren kennen. U als ouder kunt mij op die afspraak (natuurlijk ook altijd via mail of telefoon) alles vragen wat u wilt weten.

Ik vind alles leuk om te doen! Van dansen tot voetbal en van verhaaltjes voorlezen tot helpen met het huiswerk.

Ik denk dat het wel goed moet komen!!

Heeft U vragen of meer informatie nodig?

Bel de superrroppas!! Ik ben altijd bereikbaar op mijn mobiel. Komt het een keer voor dat ik niet opneem probeer dan mijn Email (die check ik 3 à 4 keer per dag).