Reefz NetwerkStarter

www.reefz.nl

Blue Economy Network

Reefz is hét netwerk voor wie wil bijdragen aan een duurzame wereld. De community-website www.reefz.nl vormt het centrale online platform met 24/7 toegang voor leden tot informatie en diensten. Iedereen is welkom om lid te worden en informatie te zoeken, ideeën op te doen, contacten te leggen, kennis te delen en projecten te starten. Reefz draait om samenwerking. Reefz is in de basis Nederlandstalig, maar heeft een internationale oriëntatie. Uitgebreidere informatie over Reefz vind je hier.


Deze netwerkstarter helpt je snel de weg te vinden op het platform en geeft je tips om succesvol te netwerken.

Stap 1: Registreren als lid / Inchecken

  • Ga naar de registratiepagina van Reefz (de link 'Word lid' vind je overigens ook rechtsboven in het scherm op www.reefz.nl).
  • Ben je nog geen lid van Reefz, vul dan de gevraagde gegevens in om je account te creëren, óf maak een koppeling met je Facebook- of LinkedIn- account.
  • Ben je al lid van Reefz, dan kun je de link rechtsboven in dat venster gebruiken om in te checken.
  • Voortaan kun je rechtstreeks op www.reefz.nl rechtsboven in het scherm inchecken en toegang krijgen tot alle functies van het netwerk.

Stap 2: Profielpagina maken


  • Ga in het hoofdmenu naar je persoonlijke Profielpagina, druk op de knop 'Menu' en kies vervolgens 'Edit Profielpagina'. Vul alle gevraagde informatie hier zo compleet en duidelijk mogelijk in en sla geen velden over.
  • In het tabblad 'E-mail' kun je tevens je instellingen m.b.t. berichtgeving naar wens aanpassen.
  • Plaats via de knop 'Menu' tevens een Profielfoto en een Coverfoto. Kies een persoonlijke profielfoto waarop je gezicht duidelijk zichtbaar is. Bedenk of de foto past bij je gewenste uitstraling.


Zorg voor een heldere en aansprekende Profielpagina, zodat andere leden in korte tijd een zo volledig mogelijk beeld van je krijgen.

Stap 3 : Bouw je netwerk op

  • Bekijk de Profielpagina's van andere leden op Reefz en stuur met één druk op de knop een contactverzoek aan degenen die je al kent, die voor jou interessant kunnen zijn, of voor wie jij iets zou kunnen betekenen.
  • Nodig je eigen contacten ook uit om aan te sluiten bij Reefz en informeer je volgers over je nieuwe lidmaatschap via Twitter.

Stap 4: Kies je groepen

Sluit je aan bij de groepen van jouw keuze. Je vindt er uitgebreidere en specifieke informatie en kunt in contact komen met leden met dezelfde interesse of expertise.

Stap 5: Content plaatsen

Start een blog, reageer op een column, zet een vraag uit in het forum, of deel een event of vacature met de anderen leden. Op de pagina Support lees je welke informatie waar precies thuis hoort. Hoe méér kwalitatief goede content je plaatst, hoe vaker je daarmee in beeld verschijnt. Daarnaast raakt je Profielpagina goed gevuld en neemt jouw waarde voor je netwerk toe.

TIP !

Wil je méér uit je lidmaatschap halen en o.a. toegang tot de Vacaturebank en de Reefz Sessies ?

Stap dan over van je Free Membership naar een Full Membership.

TIP !

Met verdere vragen over het gebruik van Reefz kun je altijd terecht op de pagina Support, eenvoudig terug te vinden via het hoofdmenu. Staat het antwoord op je vraag er niet bij ? Dan kun je via die pagina ook contact met ons opnemen.

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een projectbureau, gespecialiseerd in strategie, projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau voor haar opdrachtgevers kan opereren.


Ons portfolio reikt van adviesdiensten en het leveren van inhoudelijke expertise tot volledig interim- en projectmanagement. Als netwerkorganisatie beschikken we over een breed, relevant en inzetbaar netwerk om elke opdracht tot een succes te maken.


WildWorld B.V. is sinds de oprichting in 2000 actief voor uiteenlopende opdrachtgevers in de domeinen bedrijfsleven, maatschappij, onderwijs, overheid en wetenschappelijk onderzoek, en voert eveneens innovatieve en aansprekende business-to-business, business-to-professional en business-to-consumer projecten uit in eigen beheer, die in samenhang een compleet ecosysteem vormen.


WildWorld B.V. is uitgever van de merken Oasis Centers, Reefz en Wildlife Magazine.


Benieuwd wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen ? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.