TIJDLOOS - Lustrum der Vitalitas

23 t/m 29 april

BElangrijk!

Geef u en uw date z.s.m. op voor het Venetiaans Gala op 29 april! Dit kan door te mailen naar hadassastadman@hotmail.com. Meer informatie over het gala kunt u lezen in het programma hieronder.
Big image
Lustrumpromo

Welkom!

Als Lustrumcommissie zijn we al een aantal maanden hard aan het werk om u een mooie week te bezorgen. Zo hebben we elke dag (meerdere) activiteiten georganiseerd waar u natuurlijk in grote getale op zult komen dagen. Alle activiteiten zijn open voor Vitaliteijnen, Vitalumni en eventuele gasten, behalve de dinsdagavond, deze avond is exclusief voor Vitaliteijnen. Voor sommige activiteiten is het handig dat u uzelf even opgeeft, maar hier volgt nog wel meer informatie over.

U zult nog een programmaboekje van de week ontvangen. Dit boekje dient tevens ook als stempelkaart. Bij elke activiteit krijgt u een stempel als u aanwezig bent, diegene met de meeste stempels staat een leuke verrassing te wachten.

We hopen u allen te zien gedurende de week en dat u ten volste mag genieten van elk moment, want, every moment is golden!


Liefs van uw LustrumCie,

Mathilde den Hollander (voorzitter, manusje van alles)

Brian Fink-Jensen (lustrumweekeindbaas)

Daniëlle van Assenbergh (lustrumweekchick)

Lobke Westerterp (galaVROUW)

Hadassa Stadman (gala-eindbaas)

Zaterdag 23 april

Op de zaterdag zal het feest erg dicht bij het water losbarsten. We zullen namelijk een kanotochtje gaan maken! We hopen allemaal moe maar voldaan en droog weer aan wal te komen om ons vervolgens te begeven naar het avondprogramma: film & pizza!

Zondag 24 april

Zondagochtend zullen wij ons naar de kerk begeven, waar we mogen aanbidden, danken, leren en genieten van Gods aanwezigheid. Hierna is er een American Lunch, waarbij iedereen wat te eten meeneemt. Als het mooi weer is, maken we er een picknick van. Misschien zullen er later ook nog wel wat spelletjes uit de kast getrokken worden.

Maandag 25 april

Pas maandagavond is er weer een volgende activiteit, u moet immers ook een beetje tijd hebben om bij te komen van al die drukte en studeren is ook belangrijk. 's Avonds mag u dan weer even ontspannen met (waarschijnlijk) een potje poolen.

Dinsdag 26 april

Voor de vroege vogels is er vanaf 8 uur gebed in een Engelse kerk (voor meer informatie moet u bij Brian zijn) met aansluitend een ontbijtje. 's Avonds is er gewoon dispuutsavond voor de Vitaliteijnen, maar deze zal ingevuld worden door de LustrumCie. Hierna kunnen we doorrollen naar het koningsnachtfeest in de sociëteit.

Woensdag 27 april

Het is Koningsdag en iedereen is vrij, dus komt u vast allemaal naar het Koningsdag/Vrijmarktspel. Hiervoor dient u allen €1,- mee te nemen. Meer informatie over de tijd, plek en spel volgen nog. Aan het eind van de middag zullen waarschijnlijk al meerdere N.S.U.ers zich naar een park begeven met veel vlees en wegwerpbarbecue's, wij zullen ons hier ook bijvoegen.

Donderdag 28 april

's Ochtends is er om half 9 Bikken & Bidden in de soc.. U bent hiervoor allen van harte uitgenodigd. In de middag kunnen alle muzikale mensen hun ei kwijt als er lekker muziek gemaakt gaat worden bij Brian thuis. 's Avonds zullen de mannen en vrouwen zich afzonderen en is er een mannen- en vrouwenavond met elk een apart programma.

Vrijdag 29 april

Dit bericht bevat veel informatie over het gala, lees dit dus goed door!


Vandaag heeft u de hele dag de tijd om u voor te bereiden op het Venetiaanse Gala!

De inloop is vanaf 17.45u en het gala zal tot ongeveer 2/3 uur duren.

De dresscode voor het gala is white tie en u dient een masker op te zetten.

Voor Vitaliteijnen geldt dat ze een date buiten het dispuut moeten zoeken, met uitzondering van stelletjes binnen het dispuut.

De precieze kosten van het gala zijn nog niet bekend, maar dit zal tussen de €20 - €25 p.p. liggen.


Belangrijk is dat u uzelf en uw date z.s.m. opgeeft voor het gala door te mailen naar hadassastadman@hotmail.com!

Zaterdag 30 april

Na (hopelijk) een fantastische week en formidabel gala, sluiten we de week in alle rust af met een Brakke Brunch. Iedereen neemt wat te eten mee en zo is er genoeg voor iedereen.