Access Energetic Facelift™

Søndag 28. oktober. Karljohansvern, Horten

Hva om et friskt, ungt, vitalt utseende og en lignende følelse i hele kroppen er mulig uten å legge seg under kniven eller å ty til Botox?

I Access Consciousness™ finnes det langt over 40 ulike kroppsprosesser. Et knippe av disse danner tilsammen Energetic Facelift™.


Prosessen brukes for det meste på øvre del av kroppen - aller mest på hals/nakke og ansikt, men kan også gjøres som en full kroppsprosess.


En fantastisk prosess som reverserer aldringstegn i ansiktet og skaper en lignende effekt i hele kroppen. Folk har også opplevd at de får tykkere hår etter gjentatte behandlinger. Likeledes rapporteres det ofte om en følelse av sterkere vitalitet og overskudd i hele kroppen.


Hvordan blir det bedre enn det?

Hvis du ikke trodde du kunne eldes, ville du da eldes?

Hva om du kunne slippe alle fordømmelser og konklusjoner du har om kroppen din og hvordan den eldes?

Hvis du slapp alt det, ville kroppen din faktisk eldes mindre langsommere, og kanskje være gladere?

Ved å bruke energiene vi lærer på dette kurset - sammen med en vilje til å "snakke med" cellene og viljen til å være og skape en forandring for deg selv og andre - er det mulig å løfte, forynge og vitalisere hele kroppen gjennom bruk av myke berøringer på ansikt og hals/nakke.

På kurset vil vi gjennomgå prosessene som tilsammen utgjør en Access Energetic Facelift™ og vi vil gjøre noe "clearings" av synspunkter og overbevisninger vi måtte ha som hindrer energien vår i å være levende, sunn og full av ungdommelighet.

Resultatet av denne prosessen er ofte en reduksjon av rynker og fine linjer, en reduksjon av kroppens og ansiktets tendens til å "henge", en vitalisering av huden og det rapporteres også om en generell følelse av økt vitalitet og overskudd i hele kroppen.


Hvordan blir det bedre enn det?


Informasjon, pris og påmelding: Bruke denne linken

DETTE KURSET KREVER ACCESS BARS™ SOM FORKUNNSKAP.

Har du ikke gått dette kurset ennå, så sjekk denne linken for Bars-kurs lørdag 27.10.


Hva skal til for at du rekker å ta det kurset først?

Når det er på plass: ta med deg venner og/eller familie - ev. klienter - så dere kan gi hverandre Facelift-behandlinger i ettertid.

På kurset skal alle få og gi en facelift-behandling hver. Hva skal til for at jeg får gleden av å se deg på dette kurset?


Hvem inviterer til kurs?

Mitt navn er Susanne Helgesen. Jeg er Access Bars™ og Access Body Process™ Facilitator og mitt hovedfokus er bevissthets- og transformasjonsarbeid hvor jeg i hovedsak bruker Access Consciousness™ teknikker. Les mer om meg og hva jeg tilbyr på min webside.