Corliss Group Luxury Travel Agency

The Corliss Group Luxury Travel Agency: Vältä luottokorttipetoksen

Avoid credit card fraud during travel


kesällä matkustaa kauden on pian täällä, ja Among Thieves ovat sitä kiinnostuneena yhtä paljon kuin tekin. Tiedä loma mennä pilalle tai varastettu luottokortti. Kun olet aiheuttamaan vastuussa petollinen perittävien maksujen korttiin, on vaivaton tekijä on huomattavan suuri, erityisesti silloin, kun heikentynyt kortti on ensisijainen debet- tai luottokortilla.


Hyvä uutinen on se, että kortin liikkeeseenlaskijat ovat järjestelmät luvattomasta käytöstä kiinni ennen kuin se tapahtuu, sanoo Marina Hoffmann Norville luottamukseni eu, American Express. "Olemme kehittyneet seuranta petosten havaitsemiseksi toimintana, joten näemme paljon tämä takaosasta", hän sanoo. "Voimme nähdä jauhemaiseen muotoon. yksityiskohdat, jotta voimme poimia kortteja epätavallista liiketoiminnasta."


Mutta sitä ei kannata luottaa kortti yritykset kerää väärennettyihin tapahtumiin. Lisäksi mukana on muutama yksinkertainen toimet, jotka voit suorittaa itse ennen käyttöönottoa, sen aikana ja sen jälkeen teidän The Getaway joilla voit suojata tietosi.


Big image