The Cindy Shearin Group

Real Estate Paris Properties

Big image

Udleje din lejlighed? Her er tips du skal læse

For mange er købe bolig til leje en attraktiv indkomst investering i en tid med en flygtige Børsen og lavt afkast i andre populære alternative investeringer som guld og gensidige fonde som ejendom kan hente lejeindtægter og har en upside potentiale for formueforøgelse på lang sigt. Det ser tiltrækkende at hente månedlige lejeindtægten, men det er ikke let at tjene godt leje og beskytte interesse i ejendommen. Nogle af de fælles risiko i leje en ejendom omfatter, at finde en god lejer, vedligeholdelse af ejendommen, forsinkelse eller manglende betaling af aftalte leje afgift og vedligeholdelsesgebyrer, afvisning af at rømme lokalerne af lejer osv.Desuden, som alle andre investeringer, ejendomsinvestering kommer med ingen garanteret afkast. De fleste investorer begå fejlen at satse stort på leje udbytte når de køber ejendom til investeringsformål. Hvis du tager et lån til at købe en ejendom til investering, aldrig er stærkt afhængige af lejeindtægter som ejendommen kan sidde Tom i en måned eller to. Udover dette svinger den gennemsnitlige leje udbytte kun mellem 2 til 4%. Dette udbytte yderligere skrumpe som leje tjent behandles som indkomst og beskattes som personlig indkomstskat slab.


Leje en ejendom er en fuld gang opgave, der kræver både tid og forvaltning. Generelt er det let at leje en flad, hvis du bor tæt på ejendommen, men hvis egenskaben er placeret i andre byer, du kan være nødvendigt at leje en ejendom manager, der kan hjælpe dig med at besætte ledige stillinger, indsamle leje, foretage reparationer og håndtere nødsituationer. Dog forøger leje en ejendom manager omkostningerne, som de typisk opkræve halv - eller en-måneds leje fra begge parter.


Hvis du planlægger at lade ejendommen, bør du altid holde par ting i tankerne at tjene godt leje og beskytte dine interesse i ejendommen. Når du har besluttet at lade ejendommen til en lejer, først og fremmest ting er at få gjort politiet kontrol af din lejer. Ifølge afsnit 188 i den indiske straffelov er politiets kontrol af lejer obligatorisk.


Politi kontrol, det retlige dokument der binder indlæg udlejer og lejer i et gensidigt aftalte vilkår og betingelse er leasing eller leje aftaler. Omfanget af en leasingaftale omfatter en ret til at nyde sådan ejendom i en bestemt periode under hensyntagen til den pris betalt eller lovet. I tilfælde af tvister kan dette dokument forkyndes som juridisk dokument. Som en fælles praksis i fast ejendom lease transaktioner, elleve måned aftalen er underskrevet mellem lejer og ejer.


Men nogle mennesker foretrækker selskab lejekontrakt, som er generelt en 3-årig aftale med virksomheden. Company leasing er generelt anses for sikrere end personlige lejemålet som i tilfælde af selskabet lease, corporate påtager sig ansvaret for beboeren. Men ifølge afsnit 17, af registrering Act 1908 det er obligatorisk at få leje aftale registreret og betale foreskrevne stempel pligt og registrering gebyr, hvis lejeperioden er mere end 11 måneder.


Få nøglen transaktion aspekter, der skal dækkes i leje aftale omfatter:


Leje pr. måned, Periode af lejemålet, Opsigelse ret, Depositum, Vedligeholdelsesgebyrer, Eskalering afgifter osv.


Leje aftale bør klart definerer, hvem der skal betale for vedligeholdelse, elektricitet, vandafgifter, ejendomsskat osv. Blot for at præcisere, service afgift på leje kom i kraft i 2007, og der var megen forvirring med hensyn til anvendeligheden af service afgift på leje. I øjeblikket, er service afgift ikke gældende på leje af bolig boligen enheder til brug som bolig. Desuden, hvis lejligheden er møbleret til aftalen bør have en liste af fittings og inventar og straf for eventuelle skader.


Ved siden af leje aftale underskrevet nogle RWAs (Resident dyrevelfærd foreninger) nu også en trepartsaftale mellem lejer og udlejer RWA. RWA er juridisk beføjelse til at anmode om sådanne aftaler, baseret på deres vedtægter.


Når egenskaben er lejet er det godt at besøge ejendommen tid til at kende tilstanden af ejendommen. Hvis ejeren mener, at ejendommen ikke er vedligeholdt han kan altid spørge lejer til at fraflytte huset ved at give forudgående varsel som nævnt i kontrakten. For eventuelle skader eller udestående penge kan ejeren fratrække det fastsatte beløb af depositum. Hvis lejer nægter at fraflytte lejligheden, ejer kan kontakte RWA og kan indgive en politi-klage.


Den nederste linje er, at du skal sørge for at du forstår, hvad du får ind.


Efter gør den finansielle planlægning overvejer alle de ekstra udgifter og alle relaterede udfordringer, hvis du opfylder dine målsætninger, leje virkelig giver mening som det holde ejendom vedligeholdes og tilføje nogle ekstra bukke til din indkomst.