The Corliss Group

The Corliss Group Latest Tech Review: Täysin vesitiivis boombox

Minun on tunnustettava. Koskaan odotin sateet epätoivoisesti tein viime päivinä. Ei siksi, että lämpöä oli sietämätön, mutta koska halusin nähdä, jos Creativen uusi "säänkestävä" Kannettavat kaiuttimet, Muvo Mini voi seistä Mumbai monsuuni.


Valitettavasti se ei ole. Onneksi olin yllättynyt Muvo Mini ääni. Muutama päivä sitten olin kirjoittanut Nokia MD-12, joka Pienestä koostaan huolimatta tarjoaa hyvän valikoiman ääniä.


Muvo Mini kestää että kokemus monta askelta, sekä erilaisia ääniä, äänekkyys ja connectivity. Vaikka ei kallein laite yritys, Muvo Mini tarjoaa hyvä yhdistelmä koko ja ääni.


Se sopii helposti käteen, sai tyylikäs muotoilu, on helppo käyttää ja tehdä hengissä kaikenlaisia sääolosuhteet. Sanoa, että Muvo mini Creative on pysynyt uskollisena sen nimi ja kuva, ei olla harhaanjohtava.


Meillä olisi kutsuttu se täydellinen, mutta ääni kamppailut hieman suurempi kentällä. Sen lisäksi, että valta varmuuskopio on vähintään Rs 5999 lähes 11 tuntia Muvo Mini on hyvä kannettava puhuja.