Kookeiland Utrecht

De lekkerste maatschappelijk verantwoorde catering

We hadden u net aan de lijn...

Wij zijn een maatschappelijk verantwoord cateringbedrijf en bieden een scala van menu’s aan uit verschillende landen. Deze menu’s variëren van Liberiaans tot Guinees tot Afghaans, van lunch tot borrel tot diner. Naast dat onze hapjes natuurlijk overheerlijk zijn, bieden wij cateringen aan tegen een relatief lage prijs.

Het cateringteam van Kookeiland bestaat uit een groep vrouwen die allemaal ooit als vluchteling naar Nederland zijn gekomen. Hoewel ze nu officieel geen vluchteling meer zijn hebben ze nog steeds moeite met de Nederlandse taal en cultuur en leven ze vaak in een sociaal isolement. Wel hebben alle vrouwen de motivatie beter te integreren in de Nederlandse samenleving en met nieuwe mensen in contact te komen. Kookeiland helpt ze hierbij door ze een baan als kokkin en cateraar aan te bieden. Alle winst die we maken wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling en integratie van ons catering team, in de vorm van taalcursussen, hygiëne opleidingen en workshops met kooktechnieken. Op deze manier komen de vrouwen van het catering team dichter bij de arbeidsmarkt: een van onze dames heeft laatst haar eerste serieuze sollicitatie gehad bij een restaurant in Utrecht.

Een catering van Kookeiland is niet alleen een bijzondere ervaring door ons mooie veerhaal: onze hapjes en menu's zijn ook heerlijk en speciaal gericht op gezellig met elkaar eten. We hebben een aantal vaste opties, maar we staan open voor uw eigen ideeën en wensen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: www.kookeilandutrecht.nl waar u een vrijblijvende offerte kan aanvragen, de verschillende menu’s kan bekijken en meer te weten kan komen over Kookeiland en ons fantastische catering team.


Met vriendelijke groet,


Het team van Kookeiland