Wildlife Startpagina

Avontuurlijk vertrekpunt voor uw product of dienst !

WildWorld B.V. beheert de Wildlife Startpagina, onder licentie van de Sanoma Media Netherlands groep.


Op de Wildlife Startpagina staat het ontdekken, observeren, bestuderen en beschermen van wilde diersoorten en hun natuurlijke leefgebieden centraal. Tegelijkertijd worden er waardevolle tips gegeven voor een avontuurlijke en duurzame levensstijl.


Er zijn communicatiemogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie op deze pagina, in de vorm van een link, een exclusieve full banner (468x60) of een exclusieve skyscraper (120x600). U kunt uw reservering direct op basis van beschikbaarheid plaatsen of contact met ons opnemen voor meer informatie.


Plaatsingen lopen automatisch af na het verstrijken van de termijn. Voor linkplaatsingen geldt: u ontvangt tijdig een vrijblijvende aanbieding voor verlenging.

Speciale acties

Uw contactpersoon bij WildWorld B.V. (WildWorld Consultant of Reefz Reporter) kan u informeren over actuele kortingsacties en adviseren over de verdere communicatiemogelijkheden voor uw product of dienst.
Big image

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid. WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiƫnte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.