Regasire in bucurie si entuziasm

Tabara la Cheile Rasnoavei in energia jocului si abundentei

Big image

Ii invit pe cei care au luat prea in serios dezvoltarea lor spirituala sa descopere o alternativa de evolutie constienta dintr-o energie a echilibrului, a relaxarii si a bucuriei de a participa la jocul Vietii.

Te invit intr-un colt de rai, la Casa Margo din Cheile Rasnoavei, intr-un cadru natural inconjurat de parau, copaci si pajiste verde, la o pensiune noua, construita cu multa pasiune, simt estetic si multa iubire, sa redescoperi apetitul tau pentru joc, bucurie, creativitate prin dans, cantec, miscare in natura si multe alte lucruri prin care poti descoperii magia vietii.

Am vazut multe suflete frumoase si este si experienta mea proprie, ca in anumite perioade ale drumului nostru prin viata, devenim prea seriosi si atasati de evolutia spirituala, pierzand contactul cu bucuria si cu jocul.

Vom redescoperi si vom manifesta acele parti din noi care exista tot timpul acolo in interior, dar nu primesc destula atentie.

Evolutia noastra constienta poate sa fie una fluida, plina de bucurie prin care sa manifestam cu entuziasm energiile noastre creative.

Vom folosi urmatoarele instrumente de autocunoastere:
- Meditatii dinamice
- Dans extatic

- Jocuri interactive
- Exercitii de respiratie

- Art terapie
- Conectare cu cele 4 elementele
- Constelatii "Life Integration Process"
- Diferite exercitii fizice si energetice

- Teatru energetic constient
- Calatorii interioare pentru deblocarea energiei Divine Feminine
- Ritualul transformator ( de purificare si imputernicire) al Focului.

- Karaoke constient

- Seara creativa si party creativ


Gazdele voastre vor fi Zsombor Vagacs-Keresztes si partenera lui, Andreea Aron.
Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si autocunoastere.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor si a retragerilor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Vagacs-Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Andreea Aron merge pe drumul autocunoasterii si regasirii de sine de cativa ani si este membra a School of Wisdom and Spiritual Adventure. A studiat si experimentat tehnici energetice si abordari diferite de autocunoastere, care i-au sporit descoperirile personale. Acum doreste sa impartaseasca cu voi o parte din darurile si experienta ei, aducand in aceasta tabara propria ei energia feminina dar si lucrul cu energia Divina Feminina.
Mai multe informatii despre Andreea pe
https://www.facebook.com/aron.andreea
http://andreeaaron.wix.com/andreea-aron

Cand ?
De joi 10 noiembrie ora 18.00 pana duminica 13 noiembrie ora 16.00

Unde ?
Cheile Rasnoavei la pensiunea Casa Margo. https://www.facebook.com/lacasamargo/

Pentru mai multe detalii si inregistrare contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520. Pentru inregistrare este nevoie de achitarea unui avans de 250 Lei. Locurile sunt limitate la 18 de persoane !!!

Contributia voastra
este de 340 lei, iar pentru elevi si studenti 200 lei.

Cheltuielile cu cazarea si mancarea ( cu un bucatar specializat pe bunataturi vegane si rawvegane) vor fi de 120 de lei pe zi pe persoana, adica 360 lei in total.

DACA TE INREGISTREZI PANA IN DATA DE 10 OCTOMBRIE BENEFICIEZI DE O REDUCERE DE 50 LEI !

Cazarea in camere de 2 si 3 persoane foarte deosebite, cu 3 mese pe zi cu mancare vegetariana.

Pentru cei care vor participa la tabara va fii important sa aiba la ei izopren, rucsac mic pentru drumetie, masca de somn sau o esarfa, truse de machiaj si o imbracaminte mai deosebita pentru seara creativa.

Va imbratisam cu drag !

Andreea si Zsombor

Big image