Oferta Paste 2016

La Mesteceni Country Club - Scoala Britanica de Calarie

Country Club La Mesteceni

“La Mesteceni” Country Club, locaţie clasificată 5 margarete, este o oază de linişte la poalele dealurilor din inima Transilvaniei. Atmosfera rustică dar cu accente arhitecturale britanice este completată de dotările necesare oricărui eveniment corporate:

Sală de training / conferinţe cu 30 de locuri

Flipchart, videoproiector

Capacitate de cazare de 20 de locuri în camere single şi double, suplimentate de 20 de locuri în camere cu paturi suprapuse.

Big image

La Mesteceni Country ClubCălăria este domeniul care individualizează cu adevărat clubul nostru.

“La Mesteceni” Country Club se mândreşte cu un centru de echitaţie la standarde internaţionale şi cu şcoala de călărie engleză . Oapeţii noştri vor putea astfel să înveţe sau să practice arta echitaţiei, fie în manej fie pe dealurile din jurul clubului. De asemenea putem dezvolta împreună programe complexe centrate pe arta echitaţiei (ex. excursii călare în echipă).

În afara echitaţiei, vă oferim o gamă variată de activităţi outdoor & indoor, ce includ:

Activităţi sportive (tenis, tir cu arcul)

Plimbări în natură

Plimbări cu trăsura

Piscină, jacuzzi, saună şi masaj

Jocuri de cabană, şah, table, rummy, poker

Ne dorim o colaborare cu agentia dvs, atat pe termen lung cat si pentru oferte speciale si taberele de echitatie.

Taberele noastre se adresează copiilor între 7 – 15 ani interesați să interacționeze cât mai mult cu caii noștri, într-un cadru în care predomină calmul și înțelegerea față de animale. Din această experiență, copii vor avea doar de câștigat, intrând în contact cu alți copii, cu natura și cu animalele și își vor dezvolta aptitudini și deprinderi esențiale pentru formarea lor ulterioară. La cerere putem forma si grupuri din copii si adolescenti de 16-19 ani.

Cedam commission 10%.

Pentru detalii va stau la dispozitie la Tel.0744 179 916

Madalina Preda,Asistent Manager