Budget Bouwers

bouwen voor elk budget

Met Budget Bouwers bouw je verder

St. De Werkplaats is iniatiefnemer van Budget Bouwers. Onder begeleiding van bouwprofessionals (vaak oud leermeesters ROC's en/of gepensioneerde aannemers, uitvoerders, werklieden) neemt Budget Bouwers kleinschalige bouwprojecten aan op de particulier markt. Op Werkspot.nl werden al enkele try-outs uitgevoerd. Kijk daarvoor even bij onze portfolio. Budget Bouwers helpt u verder en zoals de naam al zegt zijn onze Budget Bouwers niet een regulier bouwbedrijf of klussenbedrijf.

Wij verzorgen uw onderhoud aan uw woning, verbouwing of nieuwbouw

Samen met u als opdrachtgever bekijken de werkzaamheden. Daarvoor maken we een afspraak om bij u de werkzaamheden op te nemen en met u door te nemen wat er allemaal nodig is. Als er bouwkundige tekeningen gemaakt moeten worden aan de hand van uw voorstel kan Budget Bouwers dit voor u verzorgen. Wij maken geen winst op materialen en berekenen slechts de werkuren van de in te zetten bouwploeg. U ontvangt vooraf een calculatie van de uren en materialen waarbij u zelf de materialen mag en kan aanschaffen.

Budget Bouwers geeft nieuwe kansen

Budget Bouwers werkt met mensen die al geruime tijd een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij mensen bij ons werkzaam die een omscholing hebben gevolgd en nu werkervaring opdoen binnen onze projecten. Omdat in onze visie & beleid is opgenomen om iedereen een plek op de arbeidsmarkt te geven zijn onze kostenspecificaties dan ook open op basis van een break-even berekening.

Projecten-Portfolio