Deep Blue Publications Group LLC

Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC USA Madrid Tokyo Singapore: Hvordan spare penger - 54 stor personlig økonomi Tips

Spare penger er vanskelig uten en plan. Nedenfor, tips best om hvordan å spare penger fra eksperter og media verden.


Lagring for spesielle behov

"Planlegging for familiemedlemmer med spesielle behov kan være overveldende," sa Tara Siegel Bernard på The New York Times. Pensjonering besparelser budsjettet må for det første regningen for en ekstra person. Bør du ta forholdsregler, for eksempel "pengene til barnet ditt vil ikke bli fortært av langsiktig utgifter for deg eller ektefelle." Medicaid kan gi litt hjelp; mens "det er ofte ansett som et program for fattige," dekker den også "helsevesenet for personer over 18 år med funksjonshemninger." En ny skatte-vanskeligstilte plan, kalt stand eller 529A kontoer, kan familier til å bidra til $14,000 spares årlig for en person med funksjonshemminger, uten Diskvalifiserende personen Medicaid eller regjeringen fordeler. Kontoene er «forventet å være enklere og langt mindre kostnadskrevende å sette opp enn spesielle behov klareringer."


Velge en college bankkonto

Nye studenter bør være forsiktig med plukke deres bank, sa Karen Damato på The Wall Street Journal. Bekvemmelighet kan koste deg. Mange skoler "har et eksklusivt forhold med en finansinstitusjon" som gir enkel å bruke fordeler, for eksempel college IDer som brukes som debetkort. "Men lett betyr billig," og en ny studie sier mange av disse kontoene har alvorlige ulemper, som "fornærmende overtrekking politikk." Studenter og foreldre bør beskyttelse mot disse farene ved shopping rundt på andre banker og utmelding av overtrekking bestemmelser, kan kundene bruke debetkort til å foreta kjøp selv når de ikke har midler i bytte for bratte avgifter.


Scoring et ettertraktet kredittkort

Store kredittkort er ikke bare for personer med perfekt kreditt, sa Gerri Detweiler på kreditt. com. Mens forbrukere med top-notch kreditt historier har vanligvis velge blant kortene med flest alternativer og beste frynsegodene-inkludert rewards programmer, påmeldingsbonuser, lave renter og bruke høyere grenser, det "betyr du ikke kan få en hvis du ikke faller inn under denne kategorien." Långivere har mulighet for "for å justere for risiko ved å tilby en rekke renter," så mens det kan koste deg mer, har du fortsatt en sjanse til å få den ettertraktede plast. Men "du ønsker ikke å kaste bort tid eller opprette unødvendige kreditt henvendelser," søker som er urealistiske. I stedet "gjøre lekser" og bruke en online kredittkort sammenligningsverktøyet å shoppe rundt og finne beste tilpassing.