Vacature

Microsoft Project Server Consultant

Takenpakket

Als Microsoft Project Server Consultant zit je in de regel bij de klant op locatie, waar je verantwoordelijk bent voor de technische implementatie van Microsoft Project Server. Je onderhoudt hierbij contacten met alle betrokken partijen, waaronder de opdrachtgever, de eindgebruiker en IT. Je hebt een signaal- en adviesfunctie, daar waar stakeholders niet op één lijn zitten. Je werkt met strikte deadlines.


Op het moment dat je niet bij de klant zit werk je mee aan het verder professionaliseren van de organisatie.Functie-eisen

Wij zoeken een High Potential, minimaal universitair geschoold in een technische richting en maximaal 2 jaar werkervaring.


Je beschikt over voldoende analytische capaciteiten. Je bent sociaal behoorlijk vaardig, kunt goed in teams werken, maar ook individuele opdrachten voer je probleemloos uit. Je hebt een gedegen interesse en nieuwsgierigheid voor technologie.


Wij verwachten iemand die inititatief neemt, je bent een zelfstarter. Daarnaast stel je hoge eisen aan jezelf en wil je graag uitblinken in je vak.Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische baan met een prima salaris en ontwikkelmogelijkheden in een internationale omgeving.


Wij bieden uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt toegang tot meer dan 250 professionals die je helpen opdrachten te versnellen en je vaardigheden te verdiepen en verbreden.Deze vacature betreft een opdracht voor een half jaar, met de intentie om dit te verlengen.Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lisette van Rijn.


Ben jij ervan overtuigd dat je in het CXS plaatje past? Dan nodigen wij je van harte uit om je CV, voorzien van een korte motivatie, naar ons te mailen.


Voor meer informatie over onze organisatie verwijs ik je naar onze website.


Een assessment zal onderdeel zijn van de selectieprocedure.Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Nieuwsgierig wat wij doen?

Microsoft Project 2013 new features Video