Responsabilitatea in relatii

Ce inseamna "responsabilitatea" in lumina Adevarului ?

Big image

Va invit sa descoperiti ce inseamna responsabilitatea in relatiile noastre cele mai importante: cel de cuplu, cu parintii, cu copilul sau cel de la locul de munca, din prisma unui nivel de constiinta matur.

Vom incepe acest atelier cu o meditatie prin care ne vom ancora in esenta nostra, ca din aceasta prespectiva detasata sa ducem lumina constientei asupra "responsabilitatii in relatii", putand astfel descoperi si intelege acele aspecte ale noastre care pana acum au ramas in umbra.

Responsabilitatea a fost tratata din numeroase prespective insa esenta acestei notiuni a ramas neluminat in cele mai multe cazuri.

O sa privim aceste aspecte esentiale din punctul de vedere al fiintei noastre si al Vietii, dintr-un context holistic, in care nu suntem numai "noi", izolati de restul creatiei.

Aceasta prespectiva va aduce multa claritate si intelegere in conexiune cu multe alte aspecte ale Vietii.


Ca sa puteti intra intr-o relatie noua sanatoasa sau sa duceti atentia voastra asupra uneia inca neechilibrate, este de recomandat sa intelegem si sa integram experientele pe care le-ati avut in relatiile precedente. O parte din energia voastra vitala a ramas captiva in acele experiente din trecut. Acest lucru se manifesta ca un atasament, o suparare, vinovatie sau o alta emotie ori traire.

Cu calatoria interioara pe care il vom experimenta la acest workshop vom elibera aceste energii stagnante din experientele noastre trecute. O sa facem acest lucru dintr-o pozitie detasata, fiind prezenti si constienti in corpul nostru. Fara sa intram in traumele emotionale ale trecutului, vom constientiza lectiile de viata pentru care acele experiente au facut parte din viata noastra.Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani exclusiv cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si accesare a Constientei.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul intalnirilor in Adevar si a retragerilor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes Soimul pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor


Unde si Cand ?


Cluj- Piata Cipariu. Intrarea prin gangul din str. Voltaire, urcati pe o rampa, informatii: Camelia Harlea -tel 0745 587899

Marti 16 februarie ora 18.00


Bucuresti- O locatie langa magazinul Unirea. Adresa va fi comunicata celor inscrisi.

Miercuri 17 februarie ora 18.30


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.


Contributia voastra este pe baza de donatie, Donatia minim sugerata este de 80 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 50 Lei.


Va imbratisez cu drag !

Zsombor