Hass & Associates Online Reviews

Hass & Associates Online Reviews: Cyberthefts traff posten ¥ 1,85 milliarder i Japan

Internett rane 73 banker; regionale långivere er viktigste mål


Firmaets bankkontoer ble stadig mer målrettet av svindlere i første halvdel av året og elektroniske tyverier har allerede overgått fjorårets posten totalt, ifølge National Police Agency data løslatt torsdag.


Omtrent sa ¥ 1.852 milliarder ble tatt fra kontoene til intetanende kunder mellom januar og juni, Overgå full-års posten rundt ¥ 1.406 milliarder logget i 2013, NPA.


Angrepene har truffet 73 banker så langt, men kontoer på regionals er tungt målrettet online bankran går videre ukontrollert. En byrå-talsmann sa det synes mange av ofrene var små og mellomstore bedrifter.


"Sammenlignet med store bedrifter, mange av disse selskapene kan ha lax sikkerhetstiltak," sa den NPA offisielt.


Rundt tilbake ¥ 572 millioner svikaktig fra bedriftens regnskap i første halvår, som er en nesten sixfold økning fra i fjor. Institusjon logget regionale banker en flere firedobbelt økning i stjålet penger, og totalen å rundt ¥ 519 millioner.


Konsernregnskapet på regionale långivere så rundt ¥ 410 millioner i midler stjålet, opp nesten ninefold.


Halvår svindel tilfeller utgjorde 1,254 samlet, noe som resulterer i rundt ¥ 1.48 millioner skade per tilfelle.


Totalt 73 bankene ble rammet av elektronisk svindel, inkludert store navn som Mizuho Bank, Sumitomo Mitsui bank Corp og Bank av Tokyo-Mitsubishi UFJ. Fleste eller 59, var regionale institusjoner som Bank i Fukuoka, Gunma Bank og Hokkaido Bank.


En av de vanligste måtene brukes til kontoene er virus å stjele IDer og passord, men kriminelle er også å utvikle programmer spesielt rettet til nettsteder av enkelte banker, sier byrået.


NPA råder bruker en dedikert PC nettbank som er atskilt fra de som brukes til å kontakte andre, fordi virus ofte innebygd i e-post.