Janosh Nieuws

December Inspiratie!

Big image

Lieve mensen,

December: de maand van vrede en verbinding. We vieren feest, we blikken terug, maar misschien nog belangrijker is het verwerken. In ons dagelijks leven nemen we daar niet altijd de tijd voor, waardoor we ervaringen uit het verleden meenemen naar de toekomst. Nu de rust terugkeert, is het moment aangebroken om dingen los te laten en daar ga ik je deze maand bij helpen, zodat je weer fris en vol energie aan het nieuwe jaar kunt beginnen!


Open dagen

Allereerst wil ik je graag uitnodigen voor de open dagen in December (toegang is gratis). Op zaterdag 13 en zondag 21 december deel ik de nieuwe activatie Verwerken. Deze code inspireert je om je systeem op te schonen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe energie.


Op 13 december kun je tevens op verschillende tijden genieten van een Crystal Healing concert. Even diep naar binnen... voelen en ervaren. Ook op de open dag van 21 december geven we het verwerkingsproces een boost en kun je een gratis sessie boeken bij een van de therapeuten van Janosh.


Kalender 2015

Tot slot bieden we tijdens deze open dagen de Janosh 2015 kalender aan voor 5 euro (op = op, alléén geldig op de open dagen).


Zorg dat je erbij bent op één van deze dagen!


Van hart tot hart,


Janosh

Open dagen december

Zaterdag 13 december | van 11.00 tot 17.00 uur

Zondag 21 december | van 11.00 tot 17.00 uur


Janosh Art Centre

Vreekesweid 12

1721 PR Broek op Langedijk

December Actie!

Hoera! We hebben een nieuwe webshop! Om dat te vieren hebben we een speciale december actie. Bestel 20 luxe wenskaarten in de shop en ontvang 70% korting (0,75 euro per kaart).


Gebruik voor deze aanbieding de actiecode: 5555

Ga naar onze nieuwe webshop >>

Intensive Online

Start het nieuwe jaar met de intentie om al jouw goede voornemens uit te laten komen! Schrijf je nu in voor de online workshop van Janosh en bouw gedurende 11 weken aan je toekomst met verschillende activaties, meditaties, opdrachten en uitdagingen die je zullen helpen om méér uit jouw leven te halen!


Ruim 600 mensen gingen je voor en wegens succes starten we nog één keer met een nieuwe groep.


Start: maandag 12 januari

Prijs: 39,00 euro (normaal 59,00 euro)

Meer informatie >>

Big image

THE POWER OF THE HEART

Zondag 14 december THE POWER OF THE HEART in UGC Antwerpen


Baptist de Pape

De eerste filmvertoning van The Power of the Heart op 23 november in UGC Antwerpen was in een mum van tijd uitverkocht. De bijna 500 tickets vlogen de deur uit. De fans die toen geen kaartje konden bemachtigen, krijgen nu een tweede kans. Op zondag 14 december is er een nieuwe voorstelling in UGC Antwerpen. Eveneens een unieke kans om maker Baptist de Pape te ontmoeten.

Waar: UGC Antwerpen, Van Ertbornstraat 17, 2018 Antwerpen

Datum: zondag 14 december 2014

Tijdstip: van 14u tot 16u30

Inkom: € 15

Kaarten en info uitsluitend te verkrijgen via rietveld.hans@gmail.com

Programma:

1. filmvertoning (met Nederlandstalige ondertiteling)

2. een Q&A onder leiding van Len Branson met o.a. Baptist de Pape , Gina de Groote van CHANGE-Think+, Paul Codde, en Janosh van Janosh Art

3. Baptist de Pape signeert boek en dvd

Janosh Art Centre

Uitschrijven / Gegevens wijzigen >>