POSAO BUDUĆNOSTI

Registruj se i zaradi!

POSAO ZA USPJEŠNU KOMPANIJU SA DUGOGODIŠNJIM ISKUSTVOM !

SFI (Strong Future International) je američka kompanija koja je osnovana 1998.godine, a direktor tog poduzeća je Gery Carson koji je i prije osnivanja vlastitog poduzeća bio vrhunski marketinški stručnjak. Registracija u SFI je potpuno besplatna,bez ikakvih plaćanja .

Za rad u svojoj online kancelariji tj na svom SFI nalogu ,potrebno je osnovno znanje rada na računalu,znanje engleskog jezika ,koje i nije toliko bitno jer u donjem desnom uglu svog naloga tj u vašoj on- line kancelariji imate mogućnost prijevoda na svaki jezik(vaš) Kad se odlučite za taj posao i kada ispunite SFI nalog ,tada ulazite u svoju online kancelariju u kojoj ćete raditi.

Gradimo budućnost zajedno!

Na svakom koraku prati nas izazov da neumorno postižemo izvanredne uspjehe u poslu. Svi ljudi nisu specijalisti, nemaju stalno zaposlenje. Pokušaj i pridruži se našem timu u poslu budućnosti, i uz rad i trud ostvari svoje zamišljene snove, i osiguraj sebi i svojoj porodici budućnost. Za vise informacija, i detalja možete se javiti na email adresu: malanovic.nedzad@gmail.com