Succes Meetbaar presenteert

Opleiding Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)

Wat kun je verwachten?

Een 13 weken durende opleidingstraject in de Zorg die jou volledig kwalificeert tot een volwaardige professional. De opleiding biedt naast de theorievakken veel ruimte om praktische ervaring op te doen.
Je zult 2 dagen in de week lessen volgen en overige opdrachten zelfstandig uitvoeren. Naast de verplichte vakken zul je door een Succes Meetbaar coach worden begeleid met als doel het opleidingstraject succesvol af te ronden.

Wat zijn de arbeidsmarkt kansen?

Je kunt als helpende gaan werken in de thuiszorg, een ziekenhuis, instelling in de verstandelijk gehandicaptenzorg, revalidatiecentrum of woon- of zorgcentrum. Ook is het de ideale opleiding voor beroepen als gastouder, assistent peuterleidster, assistent in een kinderdagverblijf, assistent gastheer of -vrouw in een ouderencentrum of buurtcentrum.

Wat gebeurt er na het behalen van jouw diploma?

Betaalde baan
Na het behalen van jouw diploma kun je als gastouder of huishoudelijk medewerker aan de slag. Je kunt tevens in dienst treden van Succes Meetbaar die jou verder zal bemiddelen naar de betaalde baan.

Vervolgstudie
Na deze opleiding kun je doorstromen naar een niveau 3 opleiding, bijvoorbeeld Pedagogisch Werker (SPW-3) of Verzorgende IG. Succes Meetbaar zal jou helpen bij het regelen van jouw inschrijving bij het opleidingsinstituut. Tevens ondersteunen wij bij het aanvragen van studiefinanciering bij DUO.

Wanneer start de opleiding?

De opleiding Helpende Zorg en Welzijn start met ingang van 20 oktober en zal omstreeks 28 februari 2014 worden afgerond.

Particulieren kunnen zich aanmelden via info@succesmeetbaar.nl waarna er een individuele offerte zal worden verstuurd.

Zakelijke partijen kunnen de doelgroepen aanmelden via info@succesmeetbaar.nl waarna er een aanmeldformulier zal worden verstuurd die per klant ingevuld dient te worden. Bij groepsaanmelding geldt er een korting van 20% op het totale budget.