NOTICIARI 6.0

El Nostre Diari -1-

La Campanya de fruita a l'escola

Una vegada al mes i durant tres dies ens reparteixen una peça de fruita. El mes de novembre era la primera vegada que ens van repartir una peça de fruita
dia 15: raïm que era molt dolç i bo .
dia 16: pera que estava molt bona .
dia 19: mandarina que estava boníssima !!

Eren unes fruites boníssimes!!

Hajar, David, Tània i Natàlia

Prova de sirenes

El dia 22 de novembre van fer una prova de sirenes a les 11:20H. Quan estàvem jugant a futbol va sonar la sirena. Tots els nens i nenes vam tenir que pujar a classe per la nostra seguretat. Els mestres ens van explicar en que consistia el confinament per protegir-nos de qualsevol accident químic o situació perillosa. Desprès vam baixar una estona més per recuperar uns 10 minuts de pati.


Ian i Arnau


Projecte: El sistema solar

El grup de 6è B durant aquest curs hem d’elaborar un projecte. Vam decidir entre tots que en l’hora setmanal que dediquem a preparar-lo, ho faríem sobre el sistema solar.

Cada dilluns fem nou grups de tres alumnes i ens organitzem per poder aprendre molt del sistema solar.

Ens agrada buscar informació sobre els planetes, ja que cada grup té un planeta per descobrir totes aquelles curiositats que no sabem.

Alejandra i Andrea

Reunió de Delegats i Delegades

El divendres passat, dia 23 de novembre, vam fer la reunio de delegats/ades i subdelegats/ades, des de p3 fins a 6è.

Primer de tot ens vam presentar, vam dir el nostre nom , a quin curs anàvem i si erem delegat/ada, subdelegat o subdelegada.

Desprès, vam dir la nostra opinió del que ens havia semblat la festa de la castanyada , que vam celebrar a l’escola el dia 31 d’ Octubre de 2.012.

També ens van fer fotos i també ens van gravar en vídeo.


Laia i Oriol