СВЕКАТЕКС

КОМФОРТ И СТИЛ ЗА ВАШИЯТ БИЗНЕС

Свекатекс се грижи за комфорта, удобството и визията на вашите служители!


Дейността на фирмата е производство и търговия на едро и дребно в две основни направления–производство на РАБОТНО ОБЛЕКЛО и СПАЛНО БЕЛЬО. Ние разполагаме с два производствени цеха,изцяло оборудвани с високо-технологични и ефективни машини с висока производителност на качествени текстилни продукти както и с екип от квалифициран персонал.

www.svekatex.com

В нашият сайт ще намерите широка продуктова гама от артикули на разумни и конкурентни цени!

Ние сме официален представител на OXYPAS за България!

Белгийската марка OXYPAS Ви гарантира: Качество,комфорт,лекота и стил!

Произведени от висококачествена естествена кожа за максимално удобство!
Иновативни / Противоплъзгащи / Дишащи / Антистатични / Качествена подплата без токсични вещества / Безпрецедентна лекота-всяка обувка е с тегло само 250 гр./ Поддръжка на целият крак / Подвижна вътрешна подметка,позволяваща включването на ортопедична стелка без да се налага да сменяте номера./ Лесни за почистване с влажна кърпа. / Подплата COOLMAX за ефективна вентилация.

*Безопасност и спазване на стандартите. *Лесна поддръжка.*Конкурентни цени.

ТУК ще откриете възможности да екипирате Вашите служители и работници в съответствие с изискванията за безопасност и ще можете да изберете модели отговарящи на Вашите предпочитания, които са удобни, стилни и допринасят за комфорта на работното място.Ние предлагаме и услугата изработване работни облекла по модел и индивидуален проект на клиента, както и бродерия и ситопечат на фирмени знаци и надписи върху работното облекло. Работим и с материали на клиента (на ишлеме). Свекатекс Ви предлага изготвяне на индивидуална оферта с преференциални цени!