TABARA LA COSTESTI

Conectarea cu intelepciunea stramosilor

Ca sa putem evolua cu adevarat avem nevoie de cunoasterea, acceptarea si de detasarea de originile noastre. Fara sa-ti cunosti si sa-ti accesezi radacinile nu ai pe ce sa-ti cladesti adevarata ta Fiinta.

Va invit intr-o tabara in care sa va conectati cu radacinile voastre prin intelepciunea stramosilor care este strans legata de conexiunea profunda cu natura.

Un loc ideal pentru aceasta conectare este zona Costesti din Muntii Orastiei, unde se afla

mai multe cetati si asezari dacice intr-un cadru natural de exceptie.

Aceasta tabara se adreseaza celor care vor sa-si gaseasca radacinile si pe aceste temeli sa scoateti la lumina Esenta lor bazata pe echilibru, intelepciune si iubire.

Vom face calatorii interioare care vor avea corespondenta si in exterior ( in natura superba care se pliaza dupa energia transformatoare a asezamintelor dacice) pentru a ne vindeca ranile sufletului. Vom folosi energiile vindecatoare ale portalurilor din aceasta regiune.

Vom curata corpurile energetice si meridianele noastre cu ajutorul elementelor naturii acompaniate de sunetul magic al tobei samanice.

Veti invata exercitii energetice si de respiratie foarte eficiente preluate din traditii stravechi.

Ne vom deschide inimile cu meditatii si exercitii ca sa putem intra in spatiul sacru al inimii si sa activam corpul nostru de lumina. Din acest spatiu vom accesa mostenirea strabunilor, intelepciune ce se afla codata in ADN-ul nostru si asteapta sa fie activata si adusa la suprafata.

Vom face drumetii in care vom intelege, constientiza, accepta si transforma partea noastra de umbra in lumina calauzitoare a sufletului nostru. Vom fi ajutati in acest sens de padurea magica din jurul cetatii Blidaru.

Vom face un ritual al Focului Viu si Vesnic bazat pe traditiile zalmoxiene.

Vom accesa energiile vindecatoare si transformatoare a mai multor portaluri din zona Simeria. Aceste portaluri ne pun in legatura cu anumite energii specifice din galaxia noastra si ne ajuta sa ne conectam cu fratii nostrii aflati in celelalte dimensiuni.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sapte ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul taberelor, atelierelor si a calatoriilor interioare indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).


Nascandu-ma in Romania intr-o familie maghiara m-am confruntat in ultimii 20 de ani cu o cautare interioara profunda legata de radacini. Pe o parte era vorba de tara in care traiesc si unde eu ma simt tot timpul acasa iar pe de alta parte era originea mea de familie.

Pe o parte, era conexiunea cu pamantul tarii natale si oriunde ma duceam: in Timisoara, la mare, in Bucovina, in Maramures, oriunde in Carpati sau mai nou in Bucuresti ma simteam conectat, echilibrat, ca acasa.

Legat de originile mele maghiare m-am conectat mai ales la acelea care erau legate de zona Transilvaniei. Muntii si dealurile din aceasta zona ma conectau la stramosii mei, mai ales la acei pustnici care se numeau "taltosi" si vegheau la echilibrul naturii si a comunitatilor de oameni care traiau in aceste zone: romani, maghiari, sasi si romi. Am invatat de la ei toleranta si detasarea de "probleme", sa nu iau nimic personal, ca sufletul nu are nationalitate iar noi calatorim prin Viata avand multe roluri in diverse puncte ale Pamantului.

Viata ma invatat sa devin tolerant si sa inteleg profund legaturile dintre natiuni. Am fost casatorit cu o romanca si am o fetita care pana la 11 ani nu vorbea ungureste. Era o lectie importanta pentru mine. In momentul cand m-am detasat de faptul ca nu vrea sa invete limba maghiara, ea a inceput de la sine sa vorbeasca si sa fie interesata de limba mea materna . Acum, dupa doi ani, vorbeste relativ fluent. Pe langa aceasta lectie a vietii am primit cu zecile probe legate de legatura dintre romani si maghiari.

Acum pot sa zic ca reprezint un pod dintre cele doua natiuni, unul care este construit pe baze solide a echilibrului, intelegerii divine si a tolerantei.

De mai mult de un an de zile am devenit constient de reincarnarile mele din perioada dacica si predacica. Eram atras de locurile care erau legati de daci si de traditiile zalmoxiene.

Anul acesta am avut mai multe constientizari legate de acest aspect si trebuie sa multumesc aceste lucruri si lui Ovidiu Cosbuc care prin ritualurile sale dacice a reinviat in mine traditiile zalmoxiene.

In luna mai,vizitand din nou zona cetatilor dacice de langa Costesti mi s-a revelat oportunitatea organizarii unei tabere de accesare a intelepciunii strabunilor, o conectare care sa vina dintr-o pozitie detasata, in acel mod in care am dobandit si am trait conexiunea cu aceste radacini.


Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Practici personale :
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale
Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom

Cand ?

De joi 2 iulie ora 18.00 pana duminica 5 iulie ora 16.30

Unde ?

Costesi- Pensiunea Cotiso. http://www.pensiuneacotiso.ro/

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520. Pentru inregistrare este nevoie de achitarea unui avans de 200 Lei. Locurile sunt limitate !


Contributia voastra este de 550 Lei iar pentru cei care vin in cuplu si studenti 500 Lei.

Daca aduci un mic grup de prieteni cu tine ai reduceri suplimentare ( 50 lei la o persoana, 120 lei la doua si 200 lei la trei persoane).

Costurile includ seminarul, cazarea si mancarea.

Cazarea in camere de 2, 3 persoane si 3 mese pe zi (duminica numai mic dejun) .


Pentru cei care vor participa la tabara va fii important sa aiba la ei izopren, pelerina de ploaie si un mic rucsac pentru drumetii.


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor

Program

Joi 2 iulie

18.00-19.00 Cazare in camere

19.00-20.00 Deschiderea taberei

20.00-21.00 Cina

21.00-22.30 Exercitii de deschidere a inimii. O calatorie interioara prin chakrele noastre conduse de toba samanica.


Vineri 3 iulie

7.00-7.30 Exercitii de trezirea energiei vitale

7.30-8.30 Mic dejun si pregatire pentru drumetie

8.30-9.30 Transfer la Sarmisegetuza

9.30-11.30 Vizitarea cetatii Sarmisegetuza- Conectarea la energiile specifice ale locului ( jandarmeria vegheaza foarte strict ca sa nu se faca ritualuri la aceasta cetate)

11.30-15.00 Drumetie la cetatea dacica "Fetele albe" - Calatorie exterioara si in paralel una interioara prin diferite lumi si dimensiuni, ritual de curatare energetica cu ajutorul unui parau de munte. Conectare cu energiile feminine vindecatoare ale strabunilor nostrii. Ritual de vindecare intr-un portal de langa cetatea dacica.

15.00-15.30 Transfer la pensiune

15.30-16.30 Pranzul

16.30-17.30 Timp liber

17.30-20.00 Exercitii de respiratie pentru centrare in inima. Echilibrarea energetica a partii feminine cu cea masculina.

20.00-21.00 Cina

21.00-22.30 Accesarea energiilor feminine blocate pe linia materna a strabunilor nostrii.


Sambata 4 iulie

8.00-9.00 Exercitii de trezirea energiei vitale

9.00-10.00 Mic dejun si pregatire pentru drumetie

10.00-15.30 Calatorie exterioara si interioara de transformare a partii noastre de umbra in lumina cu ajutorul conexiunii cu natura si cu intelepciunea stramosilor nostrii in drum spre cetatea Blidaru. Vom face diverse meditatii si calatorii interioare pe drum. Ritual de conexiune cu intelepciunea si echilibrul strabunilor. Fiecare personal va primii mesajul Divinitatii pentru gasirea drumului in viata.

15.30-16.30 Pranzul

16.30-17.30 Timp liber

17.30-20.00 Activarea corpului de lumina

20.00-21.00 Cina

21.00-22.30 Ritualul Focului sacru urmand traditiile zalmoxiene


Duminica 5 iulie

8.00-9.00 Exercitii de trezirea energiei vitale

9.00-10.00 Mic dejun si predarea camerelor

10.00-11.00 Transfer la Parcul dendrologic din Simeria

11.00-14.00 Conexiunea profunda cu magia naturii. Accesarea energiei din centrul galaxiei noastre cu ajutorul celor 12+1 intelepti ( chiparosi cu varste aproximative de 250 ani). Conexiunea cu fratii si surorile noastre stelare dintr-o zona energetica folosita de mii de ani de strabunii nostrii.

14.00-16.00 Drumetie si conectare cu unul din muntii sacrii al dacilor ( dupa mai multe surse un posibil Kogaion)

16.00-16.30 Meditatie de inchidere a taberei